Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 12:03   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önemli olan iyi futbol

Sivas maçındaki futboldan memnun olan Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, "Çok pozisyona girdik.
Click the image to open in full size.
Sivas maçındaki futboldan memnun olan Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, "Çok pozisyona girdik. Gol sorununu çözüp gelecek haftalarda kayıp yaşamayacağız" dedi..

Sivasspor ile İnönü Stadı'nda berabere kalarak bu sezon evinde ilk puan kaybını yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, şampiyonluk yolunda bu tür puan kayıplarının olabileceğini söyledi. Dünkü idman öncesi futbolcularını sahanın ortasında toplayıp Sivasspor karşılaşlamasını değerlendiren Denizli'nin, "Hesapta olmayan 2 puan kaybı yaşadık. Daha önce de kayıplar yaşayabileceğimizi kaydetmiştim. Ama önemli olan iyi futbol oynamak ve herkesin hem saha içinde hem de dışında zevk alması. Zaten ondan sonra başarı da gelir. Sivas'a karşı iyi mücadele ettik ve çok pozisyona girdik. Ancak son vuruşlarda sorun yaşadık. Bu sorunu çözdüğümüz zaman başarının geleceğine inanıyorum. Lig uzun, bu puan kaybını telafi edeceğiz. Sizlere güveniyorum" dediği öğrenildi.

KADRO KAYSERİ SONRASI AZALACAK
İdman sonrası gazetecilerle de bir süre sohbet eden tecrübeli çalıştırıcı, "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Daha çok çalışıp daha iyi olacağız" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla