Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 18:20   #17
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acik secik penaltiydi pozisyon dogrulari soylemek lazim sirf gicik oluyoruz diye yanlis soylenmez ayni sey bizim oyuncumuzada yapiliyor ve dogal olarak stadi baslarina yikasimiz geliyor gicik oldugumuz icin objektifligimizi kaybetmenin anlami yok acik penaltiydi semihin pozisyonuda goldu hakem ikisinide vermedi ama beni burda asil uzen sey tek rakip olarak hep fenerin olaylarini resme ediyoruz gecen sezon bu sezon gsnin attigi sacma salak gollerin 3 5 metre ofsaytlarin bikere burda resimlerle gosterildigini gormedim ondan sonra gs bjk kardes takim diyen fblilere kizmaya hak bulamiyorum kendimde malesef bizim elimizden sayisiz sampiyonlugumuzu calan fb degildir gsdir eger biryere nefret duyacaksak bu gs olmalidir kirmizi vermesi gerekirdi o ayri birsey
bunu oku arkadasım

Bu pozisyon çok konuşulur!..

Hakem Tolga Özkalfa'nın ilk yarıyı bitiren düdüğü çalmasının ardından saha içerisi bir anda karıştı !.. Fenerbahçeli futbolcular, 45. dakikada Alex'e yapılan hareket sonrasında penaltı kararı vermeyen Tolga Özkalfa'nın üzerine yürürken, Edu hakeme top fırlattı. Tolga Özkalfa Brezilyalı futbolcunun bu hareketi sonrasında Edu'ya sarı kart göstermekle yetindi.
Edu'ya kırmızı! / Metin Tokat

Tolga Özkalfa maça iyi başladı ancak devamını getiremedi. Kale alanı içinde Ivankov uzanarak açık eliyle topa sahip olduğunda Semih'in ayağıyla yaptığı müdahale fauldü. Pozisyonun devamındaki golün iptali doğruydu. 33. dakikada Ömer Erdoğan-Güiza mücadelesinde Fenerbahçeli futbolcunun niyeti topa hareketlenmek, diğerininki ise rakibini engellemekti. Faul ve kart vermeliydi. İlk yarının son dakikasında, ceza alanı içinde, Alex-Ömer Erdoğan mücadelesindeki devam kararı doğruydu. Ancak aldatmadan verdiği sarı kart gereksizdi. Temas vardı, Alex rakibine takılıp yere düşmüştü.
Devrenin bitiminde soyunma odasına giderken Edu'nun topu yardımcı hakemin üzerine atmasında kırmızı kart vermesi gerekirken sarı gösterdi. Özkalfa'nın otoritesinin kaybolması kadar, hakemlik kişiliğine yapılmış hareketi cezasız bırakması da önemliydi. Maç boyu yaptığı faullere rağmen Semih'e kart göstermemesi, disiplin uygulamalarındaki hatalarındandı. Sarı kartlı Selçuk'un Yusuf'a yaptığı hareketten sonra gösterdiği ikinci sarıdan kırmızı doğruydu. Yanlış penaltı verilebilir, yanlış gol iptal edilebilir ancak oyundan atılması gereken oyuncu atılmıyor ve skora da katkı yapıyorsa Özkalfa'nın yönetimi değil, hakemlikteki geleceği tartışılır.
alıntı:milliyet.com
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla