Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 23:55   #1
seyyt
Banned
 
seyyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tribünü karıştıran pankart

Tribünü karıştıran pankart haberi
TFF 3. Lig 2. Grup’ta Ispartaspor ile Göztepe arasında oynanan maç sırasında, Ispartaspor tribününde açılan bir pankart, Göztepeli taraftarların tepki göstermesine neden oldu. Pankartın kaldırılmasını isteyen taraftarlar sahaya girmek isteyince çıkan olaylarda 1 polis memuru ve 2 taraftar yaralandı. Olaylar sırasında Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Fedai ile 3 Göztepe taraftarı gözaltına alındı.
Atatürk Stadı’nda Ispartasporlu taraftarların bulunduğu tribünde açılan ve üzerinde "83 yıllık efsane Göztepe, oldu kestane" yazılı pankart krize neden oldu.
Pankartın indirilmesi yönünde tezahüratta bulunan yaklaşık 200 kişilik Göztepe taraftarı, maç sırasında sahaya girmek istedi. Bunun üzerine polis, Göztepeli taraftarlarının bulunduğu tribüne müdahale etti. Bu sırada ismi açıklanmayan bir polis memuru, kolundan şişle, iki taraftar da kargaşa sırasında çeşitli yerlerinden yaralandı.
Polis memuru ve taraftarlar ambulansla Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Olaylarla ilgili 3 Göztepe taraftarı gözaltına alındı.
Olaylar yatıştırıldıktan sonra, Isparta Valisi Şemsettin Uzun ile yanında oturan Göztepe Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Gül arasında tartışma çıktı. Vali Uzun, Gül’den, stattan çıkmasını istedi. Gül bu isteğini kabul etmeyince Vali Uzun, korumalarından, Kulüp Başkanı Gül’ü stattan çıkarmalarını istedi. Gül, sivil korumalar eşliğinde stattan ayrıldı.
Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Fedai de hakem Bülent Kenet ve polis memurlarına yönelik davranışlarından dolayı gözaltına alındı.
Maç, 2-1 Ispartaspor’un galibiyetiyle sona ererken, maçın ardından Isparta ve Göztepeli futbolcular ile Göztepe ve bazı Ispartaspor yöneticileri arasında da gergin anlar yaşandı. Polis, müdahale ederek, olayların büyümesini engelledi.
Emniyet güçleri, ilk olarak Ispartaspor taraftarlarını stattan çıkardı. Bu sırada stat çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.
Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gözaltına alınan Göztepe Teknik Direktörü Fedai ile birlikte 3 taraftara ilişkin işlemlerin sürdüğünü bildirdi.
Konuyu savcılığa intikal ettireceklerini belirten Seyhan, Göztepe taraftarını ise halen stat içinde tuttuklarını kaydetti.
Öte yandan, Ispartaspor yöneticilerinden Mustafa Özsavlu, Göztepeli futbolcular tarafından yumruklandığı gerekçesiyle emniyete şikayette bulundu.
"PANKARTTA HAKARET YOK"

Vali Şemsettin Uzun da, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç sırasında açılan pankart nedeniyle gerginlik yaşandığını söyledi.
Maçı izlerken yanında oturan Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Gül’ün taraftarlarla cep telefonuyla konuştuğunu ve bu görüşmede, pankartın kaldırılmasını kendisinin istemediği yönünde bazı açıklamalarda bulunduğunu duyduğunu ifade etti.
Click the image to open in full size.

Uzun, şöyle konuştu:
"Böyle bir durum zaten olamaz, çünkü benim pankarttan haberim yok. Zaten pankartta hakaret boyutunda bir şey yazmıyor. (83 yıllık efsane Göztepe, oldu kestane). Bunda hakaret yok. Kimsenin terbiyesizlik yapmasına izin vermeyiz. Bizim derdimiz 3 puan. Bunu almaya çalışacağız."

GÖZTEPELİ TÜM FUTBOLCULAR, TEŞHİS AMACIYLA KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

TFF 3. Lig 2. Grupta oynanan Ispartaspor-Göztepe maçında Ispartasporlu bir yöneticinin Göztepeli bazı futbolular tarafından yumruklandığını iddia etmesi üzerine, Göztepeli tüm futbolcular, teşhis amacıyla karakola götürüldü.
Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ispartasporlu yönetici Mustafa Özsavlu’nun, Göztepesporlu futbolculardan yumruk yediği iddiası üzerine, sarı-kırmızılı futbolcuların tamamının Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne getirildiği bildirdi.
Seyhan, Özsavlu’ya yumruk attığı iddia edilen kişilerin tespiti amacıyla yüzleştirme yapılacağını kaydetti.
Ahmet Kemal Seyhan, Göztepe taraftarının da stattan çıkarıldığını ve otobüslerle kent dışına çıkarıldığını ifade etti.



arkadaslar goz goz macında super pankart actık
__________________
Click the image to open in full size.
seyyt Ofline   Alıntı ile Cevapla