Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2008, 11:26   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferguson'dan Blatter'e ağır suçlama

Ferguson'dan Blatter'e ağır suçlama

Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, oyuncusu Cristiano Ronaldo için "Modern Köle" tanımlamasında bulunan FIFA Başkanı Sepp Blatter'e ağır eleştirilerde bulundu.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Ferguson, Afrikalı diktatörlere benzettiği Blatter'in, FIFA'yı yönetme yetisinin hızla azaldığını iddia etti.

Ferguson, Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Real Madrid'e de, ağır ifadelerle yüklendi.


FIFA Başkanı Sepp Blatter'in, Manchester United'ın Real Madrid'e transferine izin vermediği Cristiano Ronaldo için "Modern Köle" tanımlaması yapması futbol dünyasında büyük bir tartışma başlatmıştı.

Tartışmanın küllenmeye yüz tuttuğu bir dönemde, Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, Blatter'e ağır eleştiriler getirdi.

Blatter'in, FIFA'yı yönetecek yeterlilikte olup olmadığının sorgulanması gerektiğini söyleyen Ferguson, "Belki de çok yaşlanmıştır. Bilemiyorum. Ancak güç sahibi insanlarda bunlar olur. Tıpkı Afrika'daki diktatörler gibi Blatter de, gücü elinde tutarken saçma açıklamalar yapıp güvenilirliğini kaybediyor" diye konuştu.

Ferguson, Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Real Madrid'e de hala kızgın.

Deneyimli teknik adam, Madrid'in oyuncuları Gabriel Heinze'yi transfer etmekteki amacının, Ronaldo'yu kadrosuna katmak olduğunu iddia etti.

"Ne yaptıklarını biliyorum. Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da, Real Yönetimi Heinze ile ilgilenmiyordu. Asıl amaçları, Heinze'nin çok iyi arkadaşı olan Ronaldo'yu ele geçirmekti" diyen Ferguson'un eleştirileri bununla da sınırlı kalmadı.

İskoç Teknik Adam Real Madrid için, "General Franco'nun Takımı, İspanya'ya demokrasi gelmeden önce her istediğini elde etmeye çok alışmış olmalı" ifadelerini kullandı.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla