Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 10:55   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü

Carew’den yalanlama
Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Aston Villa’nın golcüsü John Carew, striptiz kulübüne gittiği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu... Carew, “Böyle bir kulübe gittiğim yalan. Her şey tamamiyle yanlış anlama. Grip olduğum için önümüzdeki maçta sahaya çıkamayacağımı çok iyi biliyordum. Sadece yemek yemek için dışarı çıktım. Hocamla bu konuyu konuştuk. Bir daha böyle bir şey olmayacak. Yemeğin ardından bara gittik ama ben sadece kola içtim” diye konuştu.
Gençlere garanti
Teknik direktör Mustafa Denizli, altyapıya geri gönderdiği Emre Özkan, Erdem Köse ve Necip Uysal’ın kadro dışı bırakılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi. Bu konuda yöneticileri bilgilendiren deneyimli çalıştırıcı, “Rahat bir çalışma ortamı oluşması için, kadronun 22 kişi civarında olması gerek. Düşüncemiz, oyuncularımızın altyapıda yani elimizin altında olması... Herhangi bir eksiklikte hemen A takıma dahil olacaklar” dedi.
Kulübeler değişti!Süper Lig’in ilk karşılaşmasında, Antalya Atatürk Stadı’nda Beşiktaş, Antalyaspor’un konuğu olmuş ve karşılaşmayı Kara Kartallar 3-2’lik sonuçla kazanmışlardı. O mücadelede Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam, ev sahibi ekibin hocalığını ise Jarabinsky yapıyordu. Ancak arada geçen iki aylık sürede, iki teknik direktör de görevlerinden ayrıldı. Antalya’da yarın sahaya yardımcı antrenör Abdülkerim Koç, Beşiktaş’ta ise Mustafa Denizli görev yapacak.
Beşiktaşlılar’a özel gösteri
Beşiktaş’ın önde gelen taraftar gruplarından Moda Kartalları, Cumhuriyet’in ve Atatürk’ün bir arada anılmasına yönelik Can Dündar tarafından hazırlanan “Mustafa” belgeselinin gösteriminde Beşiktaş camiasını bir araya getirecek. G-Mall Kültür Sanat ve Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan Cinebonus sinema salonunda yarın akşam gerçekleştirilecek organizasyona, Beşiktaş camiasından iş, sanat, basın ve siyaset dünyasının önemli isimleriyle, Moda Kartalları üyeleri katılacak.
Kalkavan’ın acı günü
Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan’ın annesi Meziyet Kalkavan yaşamını yitirdi. Meziyet Kalkavan’ın cenazesi bugün Fatih Camii’nde, öğle kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Fanatik Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla