Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 16:53   #1
Constantin
ยŦยк
 
Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Shakhtar, Luce´yi Gönderiyor

Rumen hocayı gözden çıkaran Shakhtar, İspanyol Juande Ramos ile flörte başladı. 5 Kasım’dan sonra boşta kalması beklenen Lucescu’yu isteyen Türk takımlarına gün doğdu

G.Saray ve Beşiktaş unutmadı

TÜRKİYE’DE Galatasarayve Beşiktaş’ta 2’şer yıl çalışıp şampiyonluk yaşayıp iz bırakan Lucescu’ya yeniden İstanbul yolu göründü. Siyah-Beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra 2004’te gittiği Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’te tarih yazan Rumen teknik adamın koltuğu şimdilerde sallanıyor.

Bu sezon büyük düşüş yaşadı

UKRAYNA Ligi’nde 9’uncu olan, Şampiyonlar Ligi’nde 1 puanda kalan Shakhtar, yeni teknik direktör arayışını hızlandırdı. İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre Ukraynalılar, Tottenham’dan kovulan İspanyol teknik adam Juande Ramos’u takımın başına getirmek için devreye girdi. Ramos, Sevilla’ya 2 kez UEFA Kupası kazandırdıktan sonra gittiği İngiliz ekibinde başarısız olmuştu.

SHAKHTAR, İspanyol teknik adamla anlaşırsa Lucescu ile yollar ayrılacak. Rumen teknik adam daha önce Beşiktaş’a 5 Kasım’a kadar süre vermiş, ama Kartal Mustafa Denizli ile anlaşmıştı. Luci 5 Kasım’daki Sporting Lizbon maçından sonra istifa ederse, Rumen hocada gözü olan kulüplere gün doğacak. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın, Aragones ve Skibbe’nin takımları toparlayamaması halinde Luci için devreye girmeleri bekleniyor.
Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla