Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 21:43   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş 3 - Antalyaspor 0

BEŞ DAKİKADA BEŞİKTAŞ: 3-0
Beşiktaş beş dakikada bulduğu üç golle işi bitirdi! Fortis Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Beşiktaş evinde, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşlaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren üç gol 72 ve 77 dakikalar arasında geldi. 72. dakikada gol perdesini Cisse açtı, 75. dakikada Holosko farkı ikiye çıkarttı ve 77. dakikada Tello müthiş bir golle perdeyi kapattı.

Beşiktaş bu galibiyetle gruplara üç puan ile başlarken, Antalyaspor puan umudunu diğer maçlara bıraktı.

AÇILIŞ CİSSE'DEN...
Beşiktaş maçın başından beri beklediği golü 72. dakikada Cisse ile buldu. Tello'nun sağ kanattan yaptığı ortaya ön tarafta ayak koyan Cisse topu ağlara gönderdi. 1-0.

HOLOSKO'DAN MÜTHİŞ BİR GOL...
Beşiktaş'ın süper yıldızı Holosko Antalyaspor kalesine mükemmel bir gol gönderdi. 75. dakikada ilk golü atan Cisse'den aldığı pasla ceza sahasında topla buluşan Holosko, üzerine kayarak gelen rakibini çok klas bir hareketle geçti ve topu bekletmeden plase bir vuruşla köşeden ağlara gönderdi. Holosko attığı bu şık golle klasını bir kez daha gösterdi. 2-0.

TELLO TELLO TELLOOOOO...
Mustafa Denizli'nin siyah-beyazlı takımın başına geçmesinin ardından adeta yeniden doğan Rodrigo Tello, Antalyaspor maçında artık klasikleşen gollerinden birini daha attı. Sağ çaprazdan kaleyi gördüğü anda yaklaşık 25 metreden mükemmel bir şut çıkartan Tello üçüncü kez Antalyaspor ağlarını sarstı. 3-0.

ANTALYA SAVUNMASI İLK YARIDA GEÇİT VERMEDİ...
Türkiye Kupası'nda zor bir grupta yer alan Beşiktaş, Antalyaspor ile oynadığı ilk grup karşılaşmasından galip ayrılabilmek için ilk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklendi. Özellikle sağ kanatı kullanan Beşiktaş, ortalarla gol bulmak istedi. Antalyaspor ise ileride yalnızca Serge'yi bırakıp, bu oyuncuyu Ali Zitouni ile destekleyerek nadir geliştirdiği ataklarda skoru değiştirmeye çalıştı. İlk yarıda Beşiktaş oyunun tek hakimi gözükse de gol noktalarında etkili olamadı. Antalyaspor ise kalabalık savunması ile ilk yarıda Beşiktaş'a gol şansı vermedi.

CİSSE'NİN GOLÜ SAVUNMAYI ÇÖZDÜ...
Mustafa Denizli'nin ikinci yarıda Cisse ve Tello'yu sahaya sürdü. Bu iki oyuncunun girişiyle Beşiktaş daha da etkili ataklar geliştirmeye başladı. Cisse'nin kornerden bulduğu golün ardından Beşiktaş golleri yağmur gibi geldi. Üst üste gelen Beşiktaş atakları karşısında ilk 72 dakikada ciddi bir pozisyon vermeyen Antalyaspor savunması 5 dakikada kalasinde üç gol gördü.

DENİZLİ'DEN FARKLI BİR KADRO...
Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile yaptığı Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu ilk hafta maçında teknik direktör Mustafa Denizli, kadroda değişikliğe gitti. Mustafa Denizli, geçen hafta sonunda Sivasspor ile yapılan Turkcell Süper Lig maçının kadrosunda 6 değişiklik yaparak takımını Antalyaspor maçına çıkardı.

Kalede Rüştü'nün yerine Hakan Arıkan forma giyerken, Nobre'nin yerine Holosko, Cisse'nin yerine Uğur, Delgado'nun yerine Serdar Özkan, Tello'nun yerine Ekrem, İbrahim Üzülmez'in yerine de Ekrem ilk 11'de forma giydi. Beşiktaş'ta, sakat olan Gökhan Zan, sakatlıktan yeni çıkan Batuhan, hasta olan Delgado, kaleci Korcan ile Aydın kadroya alınmazlarken, yedek kulübesinde Rüştü, Cisse, Seriç, Nobre, Tello, İbrahim Üzülmez ve Tuna yer aldı.

Siyah-beyazlılar sahaya, ''Yaşasın Cumhuriyet'' yazılı pankartla çıktı.

DENİZLİ'NİN HAMLELERİ...
Antalyaspor karşısında ilk yarıda Beşiktaş pozisyon bulmakta zorlanınca Mustafa Denizli, ikinci yarıya iki değişiklik ile başladı. Uğur İnceman ile uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Ali Tandoğan'ı kenara alan Denizli, ikinci yarıda Fransız oyuncusu Cisse ile Tello'ya şans verdi. Beşiktaş'ın attığı golde de bu ikilinin imzası vardı.

BOBO GÜNÜNDE DEĞİL...
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, Antalyaspor karşılaşmasında kaçırdığı goller ile taraftarlarına saç-baş yoldurttu. Özellikle ikinci yarıda çok net fırsatlardan yararlanamayan Brezilyalı oyuncu, girdiği net fırsatları cömertçe harcadı. Siyah-beyazlı takımın bir diğer gol umudu Holosko ise çalışkan futbolunu çok şık bir golle süslemesini bildi.

KAPTAN SERDAR ÖZKAN...
Siyah-beyazlılarda sakatlığı buluan kaptan Delgado ile yedek kulübesinde bekleyen ikinci kaptan Nobre'nin yokluğunda genç oyuncu Serdar Özkan kaptanlık pazubandıyla sahaya çıktı.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (30-10-2008 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla