Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 12:05   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
saga, ikinci kez yılın aracı seçildi

Saga, ikinci kez yılın aracı seçildi
Click the image to open in full size.Proton’un, satışa sunulan ülkelerde en çok satan Saga modeli, Auto car Asya tarafından küçük Sdn/HB kategorisinde “2008 yılının en iyi aracı ödülü”ne ikinci kez layık görüldü. Auto car Asya’nın, 22 Ekim 2008’de düzenlediği törende, Yönetim Kurulu Başkanı Dato Zainal Abidin Proton adına ödülü teslim aldı.
Geçtiğimiz aylarda, SAGA modeli yine, ‘Seçkin kişilerin Otomobili’ adıyla “2008 yılı Asya Otomobil Endüstrisi Ödülü” ne layık görülmüştü.
GEN-2, SAVVY gibi modellerde olduğu gibi; SAGA ve PERSONA modellerinde de üstün LOTUS mühendisliğinin çizgileri hemen hissedilmekte.
Saga modelinin sahip olduğu stil, kaliteli yapısı, sürüş ve yol tutuş tekniği, ekonomik fiyatı ve yakıt sarfiyatı ile Türkiye’de de çok tutulan bir model olması bekleniliyor. İlk kez Auto Show 2008 fuarında otomobil severler ile buluşan model özellikle fiyatı ve dış görünümü ile ilgi odağı oldu. 15.000 YTL başlangıç fiyatı olarak satışa sunulacak olan modelin farklı donanımları mevcut.
Ocak ayında satışa sunulacak olan SAGA modeli, Auto Show 2008 fuarından sonra Proton Türkiye Genel Distribütörü ULUMOTOR’un İstanbul Halkalı Basın ekspres yolundaki yeni merkez showroomun da, Kasım ayı içinde satışa çıkacak olan ve Proton modelleri içinde lux segmentin başlangıç modeli olan PERSONA modeli ile birlikte sergilenmekte. Persona modeli, Saga modeli ile birlikte bu yıl “2008 yılı Asya Otomobil Endüstrisi Ödülü”nü paylaşmıştı. Türkiye’de de; Auto Show 2008 fuarında Türk otomobil kullanıcısının beyenisini toplamış ve 150 adet ön sipariş almış bir model.
ULUMOTOR, 2008 yılı sonu itibari ile Türkiye ye getirilen Proton marka araçların model sayısını 5’e; 2009 yılında da Proton ürün gamına yeni eklenecek MPV, hafif ticari araç modelleri ile 7’ye tamamlamayı hedeflemekte. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya ULUBAŞ, bu markanın arkasında olduklarını, genişleyen ürün gamı ile bugün itibariyle yeni bir sayfayı açtıklarını; hali hazırda bulunan 57 noktadaki bayi ağının ve mevcut personel revizyonun yapılması ile otomotiv pazarından gerekli payı almak için çok çalışacaklarını açıkladı. OMVL’nin Türkiye Distribütörlüğü’nü, öncelikle Proton marka araçlara hizmet verebilmek için grup şirketlerine kattıklarını ve bunun devamında da PROTON marka araç satın alan müşterilerine Otogaz kitini ve bu kiti araçlarına taktırmaktan doğan tüm masrafları hediye ettiklerini anlatan ULUBAŞ, gurup şirketlerin içinde yeralan finans şirketi aracılığı ile yeni düzenledikleri kampanyada kefilsiz, 60 aya kadar vade olanağı ile şu sıralar piyasanın durgunluğunu da aşacaklarını söyledi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla