Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 12:08   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
otomatik SX-4 Türkiye'de

Otomatik SX-4 Türkiye'de
Click the image to open in full size.Suzuki’nin genişleyen ürün yelpazesinin son temsilcilerinden SX-4’ün HB versiyonu, otomatik vites seçeneğiyle satışa sunuluyor. SX-4’ün yeni versiyonu 31.050 YTL’den başlayan fiyatla tüketici ile buluşuyor.
Sportif sürüş (Sport), hertür doğa ve yol koşuluna uygunluk (X-over) ve dört mevsim’in birleşimi olan SX-4’ün HB versiyonu otomatik vites seçeneğiyle Türk tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ünlü İtalyan tasarımcı Giugiaro’nun imzası bulunan SX-4 HB, pazarın iddialı oyuncularından olmaya hazırlanıyor. SX-4 HB’nin otomatik vites seçeneği 4x2 ve 1.6 litrelik benzinli motorunun yanında 31.050 YTL’den başlayan fiyatla pazara giriyor.
SX-4 HB, geliştirilmiş yol tutuş performansı ve değişken zamanlı valf teknolojisinin sayesinde sürekli yüksek peformansa sahip bir model olmasıyla müşterilerinin beklentilerini eksiksiz karşılayacak. Düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleri ile çevreye duyarlı bir otomobil olan SX-4 HB’nin otomatik seçeneği, büyükşehirde yaşayan ailelerin özellikle de bayanların tercih ettiği bir model olacak.
Mükkemmel ses yalıtımına sahip SX-4 HB otomatik vites seçeneği, şehir dışı kullanımda 100 kilometrede 6.2, şehir içinde 9.4 ve karma yakıt tüketiminde ortalama 7,4 litre ile sınıfındaki cimri otomobiller kategorisine giriyor.
4x2 teknolojisiyle üretilen SX-4 107 HP’lik gücünü 1,6 Litrelik motorundan alıyor. Bu gücü 5.600 devirde üreten Suzuki SX-4’ün motoru 4000 devirde ise 145 NM tork üretiyor.
Suzuki’nin Japonya’daki tesislerinde üretilen ve markanın yeni tasarım anlayışının bir sonucu olan SX-4 HB, 4115 mm’lik uzunluğu, 1730 mm’lik genişliği ve 1585 mm’lik yüksekliğe sahip.
SX-4 HB otomatik vites seçeneği, çarpıcı ölçülerine ilave olarak yüksek tavanı da seyahat eden yolcularına ferah bir oda hissi veriyor. SX-4, yüksek tavanın sağladığı dik oturma pozisyonu sayesinde diz ve baş mesafesi olarak da oldukça rahat ve konforlu bir iç mekan sunuyor. Bu genişlik dışında farkedilen bir diğer nokta ise iç mekandaki malzeme kalitesi ve sürücüsüne aracı kontrol etmek için her türlü kolaylığı sağlayan ergonomik ön konsol. Tasarımıyla göz dolduran ön konsol, sadeliğiyle de yenilikçi ve modern kimliğini ortaya koyuyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla