Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 12:13   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
spor araçlarda rus devrimi

Spor araçlarda Rus devrimi

Click the image to open in full size. Spor araçlar konusunda yeni bir Rus devrimi hızla yaklaşıyor. Sözü edilen devrimin adı ise E-Go Revolt.
Rus menşeli E-Go firması tarafından dizayn edilen ve üretime sokulacak olan Revolt, tamamiyle Rus dizaynı bir araç. Moskova'da faliyetlerini sürdüren küçük E-Go firması, spor araç tutkunlarını başdan çıkaracak bu modelin üretimi için düğmeye bastı.
E-Go Revolt, temel olarak Mitsubishi platformu kullanıyor. Ancak biz bu platformun hangi Mitsubishi modeline ait olduğunu bilmiyoruz. Mitsubishi modelleri arasında bu tarz bir spor araç için yeni Lancer'ın da kullandığı platform yer alıyor.
Tamamiyle yüksek performanslı bir sürüş için dizayn edilen E-Go Revolt'ta 3.0 litrelik V6 bir motora yer verilmiş. 550 beygir gücüne sahip olan araç Twin Turbo ile desteklenmiş ve gücünü yere 6 ileri manuel vites ile aktarıyor. Hızlı sürüşler için yola daha iyi tutunmakta iddialı olan aracda aktif havalı süspansiyon kullanılıyor. Ego revolt bu süspansiyon sistemi sayesinde oldukça modern bir konsept model olarak göze çarpıyor. 19 inçlik jantlar ile donatılan E-Go Revolt, önde 245/40/19, arkada ise 325/30/19 ebatlarında lastikler kullanıyor.
E-Go Revolt üzerindeki göze çarpan en önemli özellik ise direksiyon üzerindeki dokunmatik kumanda kontrolleri. Firmanın yaptığı açıklamaya göre araç üzerindeki tüm elektronik kontrol sistemleri direksiyon üzerindeki dokunmatik ekran aracılığıyla kontrol edilecek. İlk bakışta kulağa hoş gelen bu yeni sistemin ne denli etkili olacağı yada alışma sürecinde ne tür riskler içerdiği ise tam olarak bilinmiyor.


Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla