En zor deplasmanlardan bir tanesi...3 büyük takımında puan kaybedebileceği bir deplasman, nitekim Gs puan kaybetti, Fb ise kendi evinde 4 yedi Kayseri'den...Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor yanii, 1 puan alırsak kimse çıkıp diyemez nasıl 1 puan alırsın, gitti 3 puan, bu puanı çok ararız falan filan...Maç başlamadan herkez hemfikir bu konuda, puan kaybetme ihtimalimiz çok yüksek...Ama ben yine de kaybedeceğimizi düşünmüyorum, bizi yenen çok zor çıkar bu sene...Beraberlik olası, eğer yıldızlarımız günlerinde olursa da maçı koparırız ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atarız bana göre, daha erken olabilir ama ben böyle düşünüyorum...Holo, Nobre, Tello, Delgado 4'lüsünden en az 2 'sinin gününde olması yetecektir, umarım zoru başarıp 3 puanı alırız Kayseri'den, alamazsak da kimse çıkıp bir şey diyemez, geçen seneki gibi olursa o başka tabii(hem yenilmiştik hem de ezilmiştik futbol olarak), ama Denizli'ylen birlikte hiçbir takıma ezileceğimizi düşünmüyorum...İyi bir futbol, iyi bir karşılaşma beklliyorum, 1-1 biter gibime geliyor, 1-2 olursa iyi olur tabii...
__________________ |