Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 17:45   #1
okanger
 
okanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking her telden fıkralar

Feministler toplanip bir karar almislar. Demisler ki: Gidip kocamiza diyecegiz ki, "Bundan sonra kendi bulasigini, çamasirini kendin yikacaksin. Ben artik karismayacagim."
Neyse orada bizi Türk bir kadin da varmis tabii. Karari sirtlamis memlekete dönmüs. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplanti yapmislar. Baskanlari alinan en son kararin uygulama sonuçlarin sormus.
Alman Kadin: Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis.
Fransiz Kadin:Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis.
Sonra sira bizim Türk kadina gelmis: Aldigimiz karar icabi gidip kocama bundan sonra bulasigi benim yikamayacagimi, o devrin bittigini, bundan sonra kendisinin yikamasi gerektigini söyledim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci bir sey göremedim. Üçüncü sol gözüm açilmaya baslayinca bir de baktim ki dag gibi bulasik beni bekliyor.








Peder ve Bahadır ölmüşler.Cennetin kapısında onları bir melek beklemekteymiş.Melek sormuş;
"Yaşadıgınız sürece ne günah işlediniz?"Peder hemen atlamış;
"Ben sürekli Tanrı için dua ettim.Hayatım boyunca onun yolundan hiç çıkmadım"demiş.Bahadır ise;
"Valla benim tek kötü huyum vardı oda çok hızlı araba kullanırdım"demiş.Peki demiş melek;"Peder sana cennetin gümüş anahtarını,Bahadır sana da cennetin altın anahtarını veriyorum".Peder bu duruma çok sinirlenmiş ve melege sormuş;"Ben hayatımı Tanrı ya adadım sürekli onun için dua ettim,şimdi bu çocuk niye benden üstün tutuluyor?" Melek cevap vermiş;"Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Bahadır araba kullanırken herkes dua ediyordu




Temel ile Dursun Sultanahmette
gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.Turist
ingilizce,almanca,fransizca sorar
fakat bizimkiler anlamaz...
-Ula dursun bir yabanci dil ögrenemedik gitti, der
Dursun:
-Ula neye yarayacakki bak adam üç
dil biliyor yine derdini anlatamiyo


Küçük Vincenzo, nefes nefese karakoldan içeri girer.
-Kosun polis amca, biri babami dövüyor!
Polis sokaga firlar. Iki adamin alt alta, üst üste yuvarlandigini görür.
-Evladim sen merak etme. Ben simdi onlari ayiririm. Söyle bakalim hangisi senin baban?
-Ben de bilmiyorum. Zaten onlarda bu yüzden kavga ediyorlar!




Sibirya'nin köylerinden birinde cenaze mezarliga götürülüyormus. Misir tarlasinin ortasinda tabut köylülerin ellerinden düsüvermis. Tabutun içindeki ceset düsüp dereye yuvarlanmis. Akinti, cesedi dinamitle avlanan balikçilarin yanina sürüklemis. Balikçilar"Acaba adami dinamitle biz mi öldürdük" diye endiseye kapilarak cesedi askeri kislanin tellerine birakmislar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklastigini düsünerek cesedi yaylim atesine tutmus. Hemen ambulans çagrilmis. Delik desik olan ceset hastaneye kaldirilmis. Operasyon alti saat sürmüs.
Ameliyattan çikan doktor alnindan akan terleri silmis ve "çok zor oldu ama galiba yasayacak" demis
__________________
Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden
okanger Ofline   Alıntı ile Cevapla