Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 18:16   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kayseri'ye hareket ettik

Click the image to open in full size.Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı 9. hafta maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışma ile tamamlayan Beşiktaşımız Kayseri'ye hareket etti. Kafilede yöneticilerimiz de yer aldı.
Sabahki çalışmaya Batuhan Karadeniz katılmazken, Teknik Direktör Mustafa Denizli, 18 kişilik Kayserispor maçı kadrosuna Batuhan'ın yanı sıra, Gökhan Zan, Seric ve Aydın'ı almadı. 18 kişilik Kayserispor maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor.
"Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Bobo, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Tuna Üzümcü, Serdar Özkan, Zapotocny, Sivok, Delgado, Nobre, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Ali Tandoğan, Holosko, Cisse"
MUHTEMEL 11'imiz
Rüştü, İ.Toraman-Zapatocny-Sivok-İ.Üzülmez, Serdar Özkan-Cisse-Uğur-Tello, Holosko-Nobre
Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Atatürk Havalimanın'nda yaptığı açıklamada zorlu bir deplasman maçına gittiklerini söyleyerek şöyle konuştu:
''Kayseri son yılların parlayan takımlarından biri, her sene üst sıralar için iddiasını sürdürüyor. Bu sene de aynı şekilde performans gösteriyor. Bizim için zor bir deplesman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi performans gösteriyoruz, iyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. İnşallah oradan kazanarak dönmek ve liderlik yerimizi muhfaza etmek istiyoruz'' diye konuştu.Öner, Beşiktaş'ın şampiyonlukta önde olduğu konusundaki görüşlere katılıp katılmadığının sorulması üzerine de, ''daha çok erken, uzun bir yol var. Düz bir yol yok, virajlar ve değişik aşamalar var. İnşallah iyi oynayarak, hak ederek önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bütün camiamızın, taraftarımızın ortak heyecan ve kenetlenmesiyle bu işi inşallah başarırız''

Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla