Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2008, 23:39   #1
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forumdan Ben Değil O Ayrılıyor!..

Forumdan ayrılıyom mesajları Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum Boyalarım akmadan ibibikler ötmeden Hoşçakalın

Alıngan: Zaten unutuldum gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedimClick the image to open in full size. ben diyorumClick the image to open in full size. gidiyorum OooClick the image to open in full size. kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var EeClick the image to open in full size. ne duruyorum o zamanClick the image to open in full size. hayret bişi

Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benimClick the image to open in full size. benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın

Deli: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyinClick the image to open in full size. ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak şimdi de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım belli değil DeliClick the image to open in full size. -efendim EhuehueClick the image to open in full size. kendi kendime de konuşuyom DeliyimClick the image to open in full size. yaparım

Duygusal:ben bennn …daha fazla konuşamayacağım böööövvv

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorumClick the image to open in full size. fazla zamanım yokClick the image to open in full size. akşam olduClick the image to open in full size. ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım

Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksicilerClick the image to open in full size. yaşasın dolmuş şöförleri

Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla