Konu
:
Forumdan Ben Değil O Ayrılıyor!..
Tekil Mesaj gösterimi
01-11-2008, 23:39
#
1
Meric
Yardımcı Admin
Tecrübe Puanı:
10
Forumdan Ben Değil O Ayrılıyor!..
permalink
Forumdan ayrılıyom mesajları Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum Boyalarım akmadan ibibikler ötmeden Hoşçakalın
Alıngan: Zaten unutuldum gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim
ben diyorum
gidiyorum Ooo
kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var Ee
ne duruyorum o zaman
hayret bişi
Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim
benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın
Deli: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyin
ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak şimdi de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım belli değil Deli
-efendim Ehuehue
kendi kendime de konuşuyom Deliyim
yaparım
Duygusal:ben bennn …daha fazla konuşamayacağım böööövvv
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum
fazla zamanım yok
akşam oldu
ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım
Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksiciler
yaşasın dolmuş şöförleri
Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
Meric - Daha fazla Mesajını bul