Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 07:20   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uçuş zamanı!

Click the image to open in full size.


Sivasspor´la evinde berabere kalan Kara Kartallar, bugün Kayserispor´u devirip Süper Lig´de liderliğini sürdürmek istiyor.

KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Aydın
Eren
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Cangele
Puroviç (Aghahowa)

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Toraman
Sivok
Zapotocny
Serdar Kurtuluş
Cisse
Delgado
Tello
Üzülmez
Nobre
Holosko

STAT: Atatürk
YAYIN: Lig TV
SAAT: 15.00

HAKEMLER: Selçuk Dereli
Alper Ulusoy Muharrem Yılmaz



Hedef zirvede kalmak
Süper Lig’de 9. haftaya lider başlayan ve koltuğunu korumak isteyen Beşiktaş, bugün zorlu Kayserispor deplasmanında galibiyet arıyor. Fortis Türkiye Kupası’nda da grubunda lider durumda bulunan Kara Kartallar, 3 puanı hanesine yazdırıp, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak amacında... İki sezondur kazanamadığı Kayseri’ye Gökhan Zan, Batuhan Karadeniz ve Anthony Seric’ten yoksun giden Beşiktaş’ta, Mustafa Denizli ilk 11’ini de belirledi.

Bobo yedek kalacak
Türkiye Kupası’nda yedek ağırlıklı bir kadroya şans tanıyan Denizli, kalede Rüştü’yü görevlendirecek. Savunmada Toraman, Sivok ve Zapotocny’i oynatmayı planlayan deneyimli çalıştırıcı, 5’li orta sahasını şu isimlerden kuracak: Serdar Kurtuluş, Cisse, Delgado, Tello ve İbrahim Üzülmez... Bugün, Kara Kartal’ın gol ayakları ise Mert Nobre ile Antalya maçında başarılı bir görüntü çizen Filip Holosko olacak.

Orhan YILDIRIM


Click the image to open in full size.




Kayserispor-Beşiktaş


‘Zor olacak’
Beşiktaş’ın Slovak yıldızı Filip Holosko, “Kayserispor maçı çok zor geçecek” dedi. BJK TV’ye konuşan golcü futbolcu, “Kayserispor, iyi bir takım olduğunu İstanbul’da Fenerbahçe’yi 4-1 yenerek gösterdi. Rakibimiz özellikle kendi evinde çok iyi oynayan bir takım, o yüzden bizim için hiç kolay olmayacak. Performansımı arttırdığım sürece gollerimin devamı gelecek” ifadesini kullandı.

‘En büyük Beşiktaş’
Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısında taraftarlara seslendi. Demirören, “Bu yıl sadece futbolda değil, Beşiktaş’ın temsil edildiği bütün branşlarda başarı hedefi ile yola çıktık. Fulya Süleyman Seba Projesi’nin kurdelesinin kesildiği gün, Türkiye’nin gayrimenkul ve yatırım zenginliği adına en büyük kulübü olacağız” dedi.

Zan iyileşti ama
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Beşiktaş’ın milli savunma oyuncusu Gökhan Zan, dün takıma katıldı. Ümraniye’deki son antrenmanda arkadaşlarıyla birlikte çalışan Gökhan, maç eksiği bulunması nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli tarafından kadroya alınmadı ve İstanbul’da bırakıldı.

Öner büyük konuştu
Genel Sekreter Kenan Öner, Kayseri karşısında Beşiktaş’ın sahadan galibiyetle ayrılacağını iddia etti. “Kayserispor son yılların parlayan takımlarından biri” yorumunu yapan Öner, “Bizim için zor bir deplasman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. 3 puanla dönüp, liderliğimizi koruyacağız” dedi.

Denizli: Yüzde 99 galip geleceğiz
Kartal’ın deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, bugünkü Kayserispor sınavı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Denizli, “Beşiktaş sahaya kazanmak için çıkar. Yıllar önce bir sözüm vardı, yüzde 51 kazanacağız diyordum. Şimdi yüzde 99 kazanacağız diyorum. Elbette kaybettiğimiz maçlar da olabilir, ancak önce 3 puan gelir. Kayseri güçlü bir takım biliyoruz. Kendi işimize bakıp sahadan zaferle ayrılacağız” dedi.

Click the image to open in full size.



En farklı galibiyeti:4-1 1994-95 12.hafta
En farklı yenilgisi:0-3 (d)2006-07 34.hafta
En gollü maçları:4-1 1997-98 25.hafta
Son galibiyeti:2-1 2006-07 17.hafta
Son yenilgisi:0-2 (d) 2007-08 21.hafta
Son beraberliği:0-0 2007-08 4.hafta

Konu İbodaca tarafından (02-11-2008 Saat 07:22 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla