02-11-2008, 09:57

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |           Ronaldo'nun her geçen talipleri artıyor...           Yaşadığı sakatlık sonucunda Şubat ayından bu  yana sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız Ronaldo'nun her geçen talipleri  artıyor.    
İyileşme sürecini atlattıktan sonra son bir aydır Brezilya Ligi  takımlarından Flamengo ile antrenmanlara çıkan Ronaldo'nun AC Milan ile olan  kontratı sona erdi.    
Bonservisini elinde bulunduran Ronaldo için her  geçen gün yeni takımın adı ortaya atılıyor. Önce Manchester City dendi, sonra  Paris Saint Germain... Ancak bu takımların biri bile Ronaldo ile  ilgilendiklerini açıklamadı.    
Şimdi ise Serie A takımlarından Siena'nın  Ronaldo için devreye girdiği ileri sürülüyor. Siena başkanı Stronati Gazzetta  dello Sport'a verdiği demeçte, Ronaldo'yu kadrolarına katmak için cazip bir  teklif sunacaklarını açıkladı.    
Ronaldo'nun transferini bir an önce  gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Stronati, "Ronaldo'nun futbolu bırakmak  istediğini duydum. Ben ona Siena'da bir şans daha sunmak istiyorum. Ronaldo'nun  menajeriyle konuştum ve gol başına 100 bin avro teklif ettim. Şu anda düşünme  aşamasındalar" dedi.       
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |