Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 10:34   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 uçur bizi kartalım...


Takımımız, bugün Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Turkcell Süper Lig'de 9. hafta maçında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Zorlu mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebilirsiniz. Geçen hafta kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren, ancak zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin de puan kaybıyla liderlik koltuğunda kalan siyah-beyazlı futbol takımı, Kayserispor'u yenerek, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Ev sahibi Kayserispor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek form grafiğini yükseltmeye devam ediyor. 14 puanla 7. sırada bulunan sarı kırmızılılar, lideri sahasında mağlup edip, zirveye bir adım daha yaklaşamak istiyor. DELGADO GERİ DÖNDÜ
Sivasspor maçının ardından Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 3-0 yenerek moral bulan Beşiktaş, bugünki karşılaşmayı kazanması halinde rakiplerinin puan kaybını beklemeden liderliğini sürdürmeye devam edecek.

Bu arada hastalığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giymeyen takım kaptanı Delgado, hastalığının geçmesinin ardından Kayserispor karşısında takımındaki yerini alabilecek. Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı oyuncu bulunmazken, 3 sarı kartı olan Nobre, bugünki mücadelede de kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.
ÖNER "LİDERLİĞİ KORUMAK İSTİYORUZ"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yaptığı açıklamada zorlu bir deplasman maçına gittiklerini söyleyerek şöyle konuştu: ''Kayseri son yılların parlayan takımlarından biri, her sene üst sıralar için iddiasını sürdürüyor. Bizim için zor bir deplesman maçı ama şu anda yakaladığımız bir havamız var. İyi performans gösteriyoruz, iyi oynayarak, keyif vererek maç kazanmak arzusundayız. İnşallah oradan kazanarak dönmek ve liderlik yerimizi muhfaza etmek istiyoruz'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR ÇEKİNMİYOR
Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, lider Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın lider olması, isminin ve renginin ne olduğu bizi ilgilendirmiyor. Rakibimizin lider olması bizim üzerimizde baskı oluşturmaz. İki takımında istekli olması oyun kalitesini yükseltecek" dedi.

KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Aydın
Eren
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Cangele
Puroviç (Aghahowa)

BEŞİKTAŞ

Rüştü
İbrahim Toraman
Zapotocny
Sivok
İbrahim Üzülmez
Cisse
Uğur
Serdar Özkan
Tello
Holosko
Nobre

27. KEZ
Beşiktaş ile Kayserispor, ligde bugün 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 26 maçta Beşiktaş 15, Kayserispor 5 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların toplam 41 golüne, sarı-kırmızılılar 25 golle karşılık verebildi. İki takım arasında geçen sezon yapılan lig maçlarında taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Kayseri'de gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.
KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR
Beşiktaş ile Kayserispor arasında Kayseri'de yapılan maçlarda ev sahibi ekibin galibiyet sayısında 1 farkla üstünlüğü bulunuyor. Kayseri'de ev sahibi ekip 5, Beşiktaş 4 galibiyet elde ederken, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlılar Kayseri'de 12 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü. Kayserispor, kendi evindeki son 2 maçta da Beşiktaş'ı yendi.

BEŞİKTAŞ SON 3 MAÇI KAZANAMADI
Beşiktaş, genel toplamda galibiyet sayısında üstünlük kurduğu Kayserispor'u ligde son 3 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlılar, son 2 sezonda Kayserispor ile yaptığı 4 maçtan 2'sini kaybederken, birinde berabere kaldı, sadece birini kazanabildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla