Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 16:55   #1
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri mağlubiyeti ve dökülen futbolcular.

Kayseri deplasmanı zor bir deplasmandı, puan kaybetmekde normal sayılabilir ama benim dikkati mi çeken bir kaç durum var;

1. Serdar Kurtuluş. Emekliye ayrılmış birisi gibi. Bu kadar aciz, cılız ve berbat oynamaya hakkı yok. Ne düzgün bir pas atabildi, ne orta açabildi, yenen golde aptallığı vardı.
2. Holosko, berbat oynadı, geçen sene takımı taşırdı, şimdi ise takımın el freni gibi davranıyor. Bu kadar kötü oynayacaklarına sahaya çıkmsınlar daha iyi.
3. Serdar Özkan, hem kötü oynuyor, hem tek olumlu hareketi yok, kendini MEssi sanıyor, çalım attığı bir adam görmedim ama 10 kişiyi çalımlamaya kalkıyor. Gereksiz sarı kart görüyor.Kendini geliştirmek yerine geriye gidiyor hem futbol olarak hem ahlak olarak.

Bu kadar biliçsizce oynamaya haklar ıyok. Yönetim ve teknik kadro bu oyuncuları uyarmalı. İstanbulun gece hayatına kapılmaya başladılar ve gidişatları hiç de iyi değil. Özellikle de Serdar Özkan'ın...

Son olarak Mustafa Denizli için hafta boyu antremanlara çıkmayan Delgado yu çıkarmak yerine neden Tello oyundan çıktı ve neden oyuncu değiştirmek için 80 dakika bekledi. Beraberlik işşine mi geliyor du? Kendinden beklenen cesareti niye göstermedi ve oyuna gereken hamleleri yapamadı. Bunları Ertuğrul sağlam da yapamıyordu zaten. Beşiktaş'ın başına gelen teknik direktör şuurunu kaybediyor ne hikmetse.
Birde Paf takımındaki oyunculara şans vermek gerekmez mi? Serdar Özkan, Holosko, Serdar Kurtuluş kadar o gençlerde oynar, hatta daha da canla başla oynarlar.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla