Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 17:35   #1
Toshack

Toshack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
volkan_cu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
serdarı eleştirmicez de holoskoyu mu eleştiricez anlamadım.Serdar orta yapıcak holosko pozisyona giricek kardeşim futbolda kural budur.O mevkide oynuyorsan orta yapıcaksın içeriye katedip holoskoya nobreye pozisyon yaratıcaksın.Şimdi holosko dese sana kardeşim orta geldi de biz mi boş kaleye atamadık ne cevap verirsin merak ediyorum. top sürmekle topun yere değmesinin bekleyip ayağa almakla sağ acık olunmaz. orta yapıcaksın kardeşim ha orta yaptın ama holosko atamadı beceremedi o zman senle ikimiz karşılıklı eleştiririz ona varım.Ama bu ortamda nobre ve holoskoya laf söylenmez.Çünkü orta yapan birini görmedim ben bu maçta.
holosko net 2 gol pozisyonundan yararlanamadı.Çok top kaybetti ve 2 li mücadelelerin hemen hemen hepsini kaybetti.Her zaman ortayla gol olacak diye bir kaide yok.Rakibin defansı kısa boylu değildi.Zaman zaman ortalar geldi ama sonuçsuz kaldı hepsi.

m.denizli 3 lü defans sistemiyle oynadığı sürece orta daha az gelir.çünkü kanatlarda tek adam git-gel git-gel ölür orda.serdar da nitekim canı çıktı sağ kanatta...bir an boşuna geldi o da gol oldu.Napsın...rüştü de habire atlıyo herşeye...