Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 21:03   #22
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

simdi tek sey soruyorum ertugrul saglamin 4 5 1 indemi daha cok pozisyona giriyorduk yoksa mustafa denizlinin 3 4 3 undemi daha cok pozisyona giriyoruz antalya kupa maci 72 dakika pozisyonu birak kaleye sut yok kayseri maci tek pozisyonla maci bitiriyoruz td degisikligi bir ise yaramayacagini soyledik yine soyluyoruz bu senenin kaybinin sorumlusu denizli degil yonetimdir td asmayi birakalim artik bu takimi batiran td lerden cok yonetimdir macasi yiyen varsa yonetimi assin artik biktik usandik bu islerden rakiplerimizi zorla soktuk dibimize iddaa ediyorum ertugrul saglam kalsaydi sivas macinida kazanirdik bu macida ama sabir etmeyi bilmeyen bir taraftar ve herseyden once yonetimimiz var yaziklar olsun bu futbolun neresinde hangi isigi goruyorsunuz cok merak etmeye basladim kanat kanat diye yirtiniyordu burda ertugrul hocanin takimina laf soyleyenler 3 macta kanattan tek orta gelmiyor ertugrul hoca takimdayken turkiyenin en cok orta yapan takimiydi bu takim