Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 21:17   #26
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertuğrul hoca varken ne başarı geldi peki? En çok orta yapan takımdık diyorsun aldığı sonuçlar nedir peki? Sivas ve Kayseri'ye Ertuğrul hoca varken fark mı atıldı? Küme düşen Rize'ye kupada rezil olunmadı mı, Avrupa'da hüsranlar alınmadı mı, ligin birçok vasat takımına kaybedilmedi mi geçen sene? Halen neyini savunacaksın görünen 1 tek başarı bile yokken..
senin yonetimin salak salak seylerle takimi sabote ederse hoca takimin basindayken kendi yonetimi tarafindan elestirilirse yeni takim kurulmus sunada biraz sabredelim denmezse daha ne olacak en azindan 3 maclik periyorda bakinca denizliden basarilidir ayrica ben denizli veya bir baskasindada degilim onemli olan td ler degil oyunculardir bu zamanda en gereksiz sey neydi hoca degisikligi ne oldu 5 puan kaybina mal oldu yine idda ediyorum bu daha baslangic bu duzen ve sistemde iyi bi takima karsida 3 5 lik olacagimizdan suphen olmasin daha en basinda dedim denizlinin bu sisteminde 2 mac bizim 1 mac rakiplerin adina gecer diye zaten burdan bakarsan sampiyon olamayacagimiza yetecegini anlarsin bu senenin ve denizlinin tek sansi var ki rakipler dahada berbat gecen seneki gs fb bu sezon aynen devam etse su anda puan farki coktan 5 6 olmustu adam 5 maglubiyet alip 15 puan kaybetmis puan farki hala 5