allahini seven biri bana 3lu defansi besiktastan baska oynayan bi takim soylesin bana | | 3 lu defansi dunyanin hicbir takimi kullanmiyorken bu mustafa denizlinin butun dunyanin goremeyipde onun gordugu seyi birisi bana izah etsin kardesim ben anlayamiyorum cok hucumcuyla oynamayi cok gol atmak zanneden bir zihniyetle biz nereye varacagiz bilemiyorum benim derdim sistemle arkadas denizliyle degil sistem dunyada kullanilmadigi gibi bide bizde en onemli parcalari olan iki kanat hayatta bunu oynayabilecek duzeyde degil biri gittimi geri donemiyor serdar kurtulus biri gittimi hicbirsey yapmadan geri donuyor uzulmez bu iki adamla bu sistemi oynamak deveye hendek atlatmaktan daha zor olur bu 3 lu savunma anlayisiyla birisi bizi parcalar ve aklimiz basimiza gelir saniyorum ama asil onemli olan birine parcalanmadan aklimizin basina gelmesi su uclu savunma isinden vaz gecelim en azindan oynayacaksakta bi tarafta nefret ettigim ali tandogan ibonun yerindede ekremle oynarsak en azindan biraz daha yaratici olabilecegimizi dusunuyorum uzulmez sadece kosuyor serdarda orayi gitgel kullanamayacak kadar agir bir futbolcu aliyle ekremin bu sistemde daha iyi isleyecegini dusunuyorum sahsim adina ama ilk ve mantikli olani bu 3 lu savunmadan vazgecmektir boboyuda nobre mucadele ediyor holosko kazanilacak diye klubede telef etmeyelim genclere zaten denizliden sans tanimasini beklemiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) |