Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
valla tamamen katılıorum kardesim. Sorunun cevabı da "Gecen sene izlediğim Udinese" aynen bu sistemle oynuodu. Pasquale MARİNO Hemde milan maçında cıkarmıştı takımı bu sistemle. 4-1 bitmişti maç Milan yenmişti.Ama bugün maçları vardı son on dakikaya baktım sanırım onlarda 3-4-3'ten 4-3-3 geçmişler. ayrıca en ileride ki 3 lünün ikisi canavar gibi gole giden kanat oyuncularıydı biri di natale biri pepe  İran afganistan özbekistan gibi ligleri saymazsak şu an sanırım denizli bu konuda tek başına zirvede... Hadi bari oynattın sola ekrem sağa aliyi koy. Adamlar beşiktaşta zaten ancak ve ancak bu sistemde ve o mevkiide oynarlar.her ne kadar onları hiç sevmesemde. |
valla bu sistemde israr edebilecegini dusunmuyorum dunya futbolunda hucum defansdan defans hucumdan baslar biz ne yaptik bu mac dikkatinizi cektimi hatta bundan onceki maclardada 7 8 kisiyle ceza sahasi cevresine dolusuyoruz karambolden pozisyon ariyoruz tek birtek bilincli atak yok bu futbolu oynayacak santroforda yok idda ediyorum nobrenin basina soyle uzun boylu bi adami baglasinlar birak pozisyonu atak yapabilecegimizi zannetmiyorum olmaz olmayacak rakiplerden birtanesi bile ise yaramiyor allahtan bu seneki tek sampiyonluk umudum rakiplerimiz yoksa biz kendimiz olabilecegimizi dusunmuyorum bu sistemle onlarda kendini toparlarsa biraz zor sampiyonluk yine bu sezon adam 5 mac kaybetmis hala aramizdaki puan farki 5 yarin kaybetsek adamlar kazansa aradaki fark 2 ve sonra kadi koye gidecegiz bilemiyorum allah bu isin sonunu hayir etsin boyle sampiyonluklardan nefret ediyorum rakiplerim iyiyken aldigim 1 sampiyonlugu rakiplerim kotuyken alacagim 5 sampiyonluga degismem ama bizim oyle yada bu krizden cikmamiz icin once sampiyonluga ihtiyacimiz var sonrada bu beceriksiz yonetimi yollamaya ondan sonra onumuzun acilacagi kesin bence