Alıntı:
| matador´isimli üyeden Alıntı
Dostum Biz Besiktasiz Artik Yeter Oyle Bi Takim Kurmalari Lazim Ki Adimiza Yakisir Birakin Bu Genclik Safsatalarini
Ciksin Biri Baskan Adayi Olsun
Getisin 2 Tane Dunya Yildizi 6 Yabanci Hakkin Var 1 Tanesi Sizleri Heyecanlandiriyomu
Birakin Bu Isleri Bana Icraat Lazim Basari Iyi Oyuncularla Gelir Genc Oyuncularla Degil
Bana 6 Yabanci Getirin Basarili Hepsi 30 Yasinda Olsun 50 Tane Basarisiz Genc Olacagina \
Burasi Ekmek Firini Degil Yogurdu Mayalama Birakalim
Beklemek Sadece Hayal Cilik Tir
Ben Oynanan Gozumun Gordugu Futbola Bakarim Ve Futbolcular 10 Tane Yetenecksiz Yabanci Alacaginiza 1 Tane Ayni Paraya 10 Numara Alirm Daha Iyi |
Ronaldinho mu, Beckham mi Robinho mu, hangisini istersin kardes? Senin gibi ucan taraftarlar yuzunden bu hale geliyoruz iste. Biraz realist olun be kardesim, Besiktas'a gelebilecek bir futbolcunu maliyeti en fazla 10 milyon euro'dur, bundan otesi alinamaz! Artik hayal dunyasini terkedin ve gercege donun, Besiktas belki senin gozunde dunya kulubudur, ama gercekte oyle degil! Fenerbahce Anelka'yi aldi da n'oldu? Nasil bir katki sagladi? Sen Besiktas'i Besiktas oldugu icin degil, sirf baska takimlara yildizim var diye hava atmak icin seviyorsan artik baska birsey demiyorum.