Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 13:31   #2
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende istikrardan yanayım ama dünyada bazı gercekler bazı doğrular var. Kimse denizli gitsin demiyor ama yanlışlarından ders alsın. Son 5-10 yılda ancak iran takımlarını çalıstırabildiği için bazı yanlıslar yapması normal.Ayrıca bahsettiğin gibi ertuğrulun gitmesi ve antreman sisteminin değişmesi takımı form bakımından etkileybilir(ayrıca bunun da suçlusu taraftar değil takımı bir yeni acık müdavimi taraftar edasıyla izleyen yönetimdir).ama bence sistemle de bariz alakası var. Meseleye küçük bir kanıt; "Kanatları tek başına kullanan" serdar ve ibo nerdeyse dediğiniz gibi laktik asitten boğulacaklar. E bunun da biricik sebebi kanatları tek kişiye emanet eden m.d. sistemi. Ayrıca forumda seviyemizi korumaya farklı fikirlere de hoş görüyle yaklasmaya özen göstermeliyiz. Despotizme yol acacak konusmalardan kacınmalıyız.
Güzel kardeşim,seviye konusunda duyarlığın için teşekkürler..sana katılıyorum ama benim sözüm 1,5 ay önce iki beraberlikten sonra o zamanki hocaya yazanlara..yoksa her fikre saygı duyarım..ama ben sadece birşeyi yazarken azıcık araştırılıp,azıcık bilgi edinilip öyle yazılmasını temenni ediyorum....
Kanatlar konusuna gelince..
Türkiyede şu ana kadar kanatları hakkını vererek kullanan iki kişi gördüm ,biri lig tv de yorumcu Hakan ünsal,diğeride bizdeki 35 lik Üzülmez..Dünya da kanat oyuncu sıkıntısı var..Ben Serdarı Bursa da en az 7-8 maç(2.ligde) izledim..ve Benimde herksinde ortak kanısı milli tk. da en az 10 yıl oynar demiştik..Ancak bu çocuk geçen sene hiç oynamadı ve form tutması ilk yarı sonunu bulur..Golde pozisyon hatası yaptı ama bu da onun tecrübesizliği ile ilgili..
Ekrem e gelince..onu G.Antep te ve beşikaşta izledim..çok ciddi bir teknik fundemental sorunu var..yani top alacağı ve vereceği yeri bilmiyor.
M.D. ye gelince..daha önce de yazdım..o yıldızları ve teknik oyucuları sever ve oyunda tutar..
Ama unutmamalı ki Beşiktaş ta ne Revivo, ne Baliç, ne Lazetiç, ne de Rapajiç var. Beşiktaştaki oyuncular da çok değerli oyuncular ama farklı oyuncular..
Şu anda ki tk sorunları,sisteme uyum ve sürantrene olmaları..küçük rotasyonlar v redejenerasyon idmanları ile bunlar aşılır ve takım tekrar rayına oturur.
Yeterki destek olalım..destek asıl şimdi lazım bence..