Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 14:45   #11
utkux

utkux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Futbolcuların foırmsuzluğu son derece normal , değişen antrenman sitemi onlar bu hale getirir diye yırtındık ama çok bilenler hoca gitsin diye yırtındı..amaç hocaymış ,futbolmuş hikaye ...o hoca değişsin diyenler hoca gidnce herşey düzelir gibi aptalca bir fikri savundular..şimdi sıra Denizli de tabii..hemen gitsin ki o zavallı futbol cahillerinin gönlü olsun..öyle bir hoca gelsin ki takım 25 maç 25 galibiyet alsın.. alsın ki bizim fubol fukarası taraftarımızın gönlü olsun..
Ertuğrula sevgi ve cefa yapğacağım diye burada yıllarca beşiktaşlı olan tarfatara yaptığın yorum yanlış en azından benim gibi düşünenler ertuğrul gitsin diyenlerdendim ben şimdi futbolda bir takım değişiklikler gözüne çarpmadımı senin ilk hafta gençlerbirliği maçını sayma sivas maçında sivası sahaya gömdükk nerdeyse olmadı berabere kaldık hoş güzel onlarda 2 net pozisyon kaçırdı ama biz atsak ve onlar atsa bu maç 5-2 biterdi olmadı.

Kayseri maçına gelelim deplasman olmasına ve rakibin kayseri gibi ciddi bir takım olmasına rağmen sahada o kadar ruhsuzda olsa biz hükmettik maça kurtuluş ve delgado biraz verim gösterse böyle olmazdı maç onu da geçiyorum.

sivok ta bir kıpırdama görüyormusun ? değişti oyun tarzı hucumda daha verimli,ya ertuğrul zamanında Teyyo şimdi nasıl ? zan gibi adamı alıp 4 lü savunmaya top oynatacağına 3 tane adam alıp koymuş monte etmiş bir kazmadan takımı kurtarmış , bu benim için başarıdır.defans anında dönüp 5 li olabiliyor ama hucumda şimdilik yok , holoskonun ve delgadonun verimsizliliği olmasa sen ne yazacaktın bugün acaba .
bu arada galatasarayın ve fenerbahçenin oynadığı futbola bakarken şampiyonluğa en yakın takım biziz .

ayrıca O Tamdestek HeP Desteği Fener seyircisi kullanıyor.

İyi günde Kötü günde yazmalısın bence. sonuçta senin kararın öpüyorummmm.