Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2008, 22:54   #19
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bide bu sistemle bu savunma anlayışıylan biri bizi parçalar demiş arkadaş, merak ediyorum kimmiş bu takım?Yahu Sivas ve Kayseri'ylen yaptık, var mı ötesi, daha kimle oynayacağızki bizi parçalayacak, siz premier lig mi zannediyorsunuz burayı anlamıyorumki...Burki abiylede o kadar tartıştık, önümüzdeki 2 maça bakacağız(Sivas-Kayseri maçları) dedi, 2 takıma verdiğimiz pozisyon sayısı kaç Allahaşkına, 4 var mıdır?Demekki savunmada fazla bi sorunumuz yok, varsa da yine benim dediğime geliyor olay, türkiye ligi o kadar kalitesizki rakiplerimiz bu savunmayı bile aşamıyor demekki!..Hangisi?
Bizi bunlarda parçalayamadıysa kimse parçalayamaz zaten merak etmeyin, asıl biz parçalarız Kocaeli, Ankaragücü gibi takımları...
bunun olmasini bekliyoruz gormek zor degil kayserinin ustune gelmedigine dua etmelisin adamlara karsi bir pozisyonumuz var sivas macinda delgadonun pozisyonu ve birkac ciliz ataklar benim anlamadigim ne degisti simdi bu takimda ben sana soru soruyorum kardesim birisi bana izah etsin demisim dunyada hangi takim oynuyor 3 lu savunmayi soyle bana siz tr ligini nasil bukadar hafife aliyorsunuz anlamiyorum son 3 macimiza bak antalya maci 72 ye kadar yaprak kipirdamiyor sivas maci top surekli bizde biz oynuyoruz pozisyonlari sivas buluyor tek net pozisyonumuz delgadonun karsi karsiyasi kayseri macinda cissenin yarim pozisyonu baska ne var kardesim soyle bana bende tamam diyim sizin gorupte bizim goremedigimiz sey neymis bi anlatin bakayim hatta butun dunya takimlarinin benimsemeyipte sizin ve denizlinin benimseyebildigi bu 3 lu savunma neye yaradi bi anlatinda bizde inanalim bu oyuncularla olmuyorsa oynamazsin kardesim bukadar basit 4 4 2 yada 4 5 1 yaparsin cok pozisyon uretmiyoruz cok gol atamiyoruz pozisyonlarida 5 dakika yada 10 dakika icinde bulup atip birakiyoruz birak mac icinde 30 dakika iyi futbol oynamayi 15 dakika iyi oynadikmi su 4 mactir