Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2006, 11:04   #17
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gomorefaster´isimli üyeden Alıntı
bu söylenenlerin hepsi olabilir ama ben yinede ronaldoyu ayrı tutuyorum en kötü günde bile bırakıp gitmedi.rıza onu tekrar a takıma aldığındada canını dişine takarak kırık kolla bile oynadı.cordoba hakkındada şike lafları çok çıktı ama zago ve ronaldoyu ilk kez duyuyorum.
sinan engin ortaya laf atıyo.yaaa kardeşim o yıldan beri hep aynı laflar konuşursam yer yeinden oynar diyip duruyosun.konuşta görelim ak koyun kara koyun kim.bu yüzden o kadar insan zan altında kalıyo.italyanlar nasıl yaptı çökertti adamları artık kimsenn bitarafı yemez şike yapmaya.bizde yapabiliriz sen yeterki söyle.dedikodu yapar gibi olmuyo böyle.
ama lucescuda boş adam değildir bu yaştan sonra yalan söylemez heralde.
Arkadaşlar Sinan Engin hiç bir zaman Beşiktaş'ın şampiyonluğunu çaldılar falan dememiştir.Sinan Engin sürekli İlhan'ı sattık yerine Ilie'yi aldık ondan kaybettik diyor.Bu işler bu kadar basit olamaz Sinan Engin.Bence bu işte düğüm Sinan Engin'de.Ama çaktırmıyor.Hatırlayın o yıl Çakıcı olayıda çıkmıştı.Kimsenin günahını almak istemem ama.İçimden bir ses bu işte Sinan Engin'in çok büyük payı var diyor.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline