Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 11:05   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli : Ufak bir iş kazası yaşadık

Beşiktaş'ta Kayserispor karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından soyunma odasında oyuncuların ağzını bıçak açmazken, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin, "Herkes kendine gelsin, daha kaybedilmiş bir şey yok. Ufak bir iş kazası yaşadık" dediği öğrenildi.
Maçın ardından soyunma odasında esen soğuk havayla birlikte içeri giren Denizli'nin, "Sanki şampiyonluğu ya da büyük bir finali kaybetmiş gibi duruyorsunuz. İlk geldiğim zaman size söylediklerimi çabuk unutmuşsunuz. Bu uzun maratonda tabi ki puan kayıpları olacak. Puan kaybı olmadan şampiyonluk neredeyse imkansız. Bu puan kayıpları da hesaplarımız içinde olan kayıplardır" diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştığı belirtildi.
Oyuncular adına konuşan kaptan Delgado ise, "Tabi ki puan kayıpları olacak ancak siz de biliyorsunuz ki buraya kesin 3 puan almak için gelmiştik. Bu yüzden çok üzgünüz. Ama tüm arkadaşlarım adına size söz veriyorum; bu takım şampiyon olacak" dediği öğrenildi.
Maçın ardından izin yapmayan Siyah - Beyazlılar, Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlarken, sakatlığı devam eden Batuhan ve girp olan Serdar Özkan çalışmaya katılmadı.
3 haftadır takımdan ayrı kalan Gökhan Zan'ın ise düzeldiği ve Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin forma vermesi durumunda Kocaelispor'a karşı forma giyebileceği belirtildi.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla