Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 11:27   #36
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ertugrul saglam takimin basindayken hep ertugrula suc buluyordunuz denizli geldi futbolculara suc buluyorsunuz hatirlatayim bu bilincsizce oynuyor dediginiz futbolcular ertugrul saglamda varken bu takimin oyunculariydi
bakın Ertuğrul Sağlam döneminde yapılan hataları (Ertuğrul Sağlam tarafından) yeterince tartıştık. Gene de sayarım size o hataları.

Oyuncuların formsuzluğunun temelinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmemeleri yatıyor olamaz mı? Bence temel neden yetersiz bir hazırlık dönemi.
Ertuğrul Sağlam döneminde Beşiktaş'ın kondisyoneri kimdi? Hangi bilgisi ile Beşiktaş'a kondisyon antremanı yaptırdı? İyi düşünün.

Serdar Kurtuluş ciddi bir sakatlık geçirdi (Adale sakatlığı, Ertuğrul Sağlam döneminde adalelerin yeterince iyi çalıştırılmamasından kaynaklanan) ve hala o sakatlığı üzerinden atamadı.

Holosko da hazırlık döneminde ciddi bir sakatlık geçirdi. Aşırı zorlanmaya bağlı adale sakatlığı ve stres kırığı teşhisi konuldu. Bunun temelinde de hatalı çalıştırılma (aşırı yükleme) yatıyor. Şu andaki formsuzluğunu o sakatlıktan yeterince iyi dönememesine bağlıyorum. Holosko ile ilgili bir gerçek var ki Holosko Ertuğrul Sağlam döneminde sağ kanat oynuyordu, şimdi forvet olarak oynuyor. Holosko bir süre daha bu şekilde formsuz devam edecektir.

Serdar Özkan ın problemi ise futbolla kazandığı ünü kaldıramaması ve gece hayatını keşfetmesi. Serdar Özkan'ın mental yönden desteği var. Çok geç olmadan.


Ertuğrul Sağlam benim futbol anlayışıma göre bariz hatalar yapıyordu, dile getirdim aynı şekilde Mustafa Denizli'nin de hata yaptığını düşünürsem dile getiririm (dikkat ederseniz o yazıda Mustafa Denzili ile de ilgili olumsuz eleştirim var).

Ben gene diyorum ki Mustafa Denizli kısa vade de başarılı olacaktır ancak uzun vade de Beşiktaş a zararı olacaktır.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla