Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Bazı yorumları okurken cidden hayret ediorm..Biz en büyüklerdeniz..Kalburüstü her takıma karşı galibiyet riske giriyosa; ne anladık bu büyüklükten?
Tamam her maçımızı kazanmicaz..İlla ki kayıplar olcak.. Ama bazı görüşler var ki; akla zarar..
Kayseri, Sivas, Trabzon ve Derbiler...Bu maçlardaki puan kayıplarını normalden sayanlar hesaplasınlar bakalm; bunlara bir Antep, Bursa, İBB veya sürpriz takımlar da eklenirse şampiyonluğun akibeti nasıl olacak.. Akıl - mantık var be kardeşm..
Şuan bu takıma en zararlı şey "Denizli İstifa" demek.. Olmaması gereken bişey oldu..Ama geldi birkere adam.. Bu saatten sonra da böyle tartışmalar zarardan başka bişey getirmez.. Görücez hep birlikte sene sonu.. Beklemek de fayda var..
Ama tekrar söylüyorum: kalburüstü her takımdan çekincek, puan kaybını normalden sayacak hale gelirsek..Ne büyüklük kalır..Ne birşey.. |
Şampiyonluğun akibetini diğer 2 büyük takımın maçlarını izleyerek yapabiliriz aslında...Onlar kime yeniliyor, kimlere puan kaybediyor, biz kimlere kaybediyoruz...Ben mesela o saydığın maçlarda kaybedilen puanları normal sayıyorum, ne yani anormal mi bu?Oftaş, Kocaeli, Ankaragücü, Antalya gibi takımlara karşı puan kaybetsek daha mı iyi, bunlardır anormal olan işte...