Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 17:20   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli oyunculara sitem etti

Beşiktaş Teknik Direktörü, oyuncularıyla toplantı yaptı, "Mağlubiyeti unutun. Biz iyi bir takımız. Ancak sahada kazanmayı rakibinizden daha çok isteyin, başarılara imza atın" dedi.
Mustafa Denizli, deplasmanda Kayserispor karşısında kaybedilen 3 puan sonrası oyuncularına sitem etti. Beşiktaş Teknik Direktörü, dün Ümraniye Tesisleri’nde futbolcularla yaptığı toplantıda "Dünyada puan kaybetmeyen takım yoktur. Bizler daha yolun başındayız. Maç içinde çok önemli pozisyonlar elde ettik ama skoru lehimize çevirecek son vuruşları yapamadık. Bireysel hatadan yediğimiz golden dersler çıkartmalıyız" dedi.
Daha dikkatli olun
Rakibin özellikle kendilerinden daha çok maçı istemelerinin skora yansıdığını bu olayın her maçta kendilerinde olmasını istediğini sözlerine ekleyen Denizli, şöyle konuştu:
"Futbolda elinize geçirdiğiniz fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Sahada sistemimi başarı ile uyguladınız. Sahada mücadele ettiniz. Ancak, sizlerden tek ricam rakip kim olursa olsun yenilebiliriz ama sahada kaldığınız müddetçe yüreğinizi ortaya koymanız ve kazanmayı daha çok istemeniz olacak. Maç boyunca kalemizde tek pozisyon gol oldu. Bunlar olacak ama dikkatli olmalıyız. Yenilgi dünyanın sonu değil. Önemli olan maratonun sonunda elde edilecek neticedir."
Hedeflerin takımıyız
Kocaelispor ve ardından Bursaspor ile deplasmanda yapılacak maçların hatayı asla kaldıramayacağını ve herkesin başarı için iki kat çalışması gerektiğini vurgulayan teknik patron, "Beşiktaş hedeflerin takımıdır. Mağlubiyeti unutun ve bundan sonra ki karşılaşmalarda taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlara imza atın. Biz iyi bir takımız. Bu takımın elde edemeyeceği başarı yoktur.
Hepimizin borcu
Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu başarı için tüm imkanları bizlere sundu. İnönü Stadı’nı dolduran taraftarlarımız her maçımızda coşkulu bir şekilde destek veriyor. Antrenmanlarda istenilen çalışmanın üstünde performans sergiliyorsunuz. Bundan sonra daha dikkatli ve tempolu bir oyun için birbirinizi uyarın. Bu büyük camiaya şampiyonluk sevinci yaşatmak hepimizin borcu. Beşiktaş buna layık bir kulüp" diye konuştu.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla