Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2006, 12:05   #1
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen Delgado'yu Değerlendirdi!..

SERGEN DELGADO'YU DEĞERLENDİRDİ!..
Click the image to open in full size.

Siyah - beyazlılarla bağlarını koparan, artık Şekerspor forması için mücadele edecek olan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta yerini dolduracak Delgado'yu ve Kartal'ın yeni yüzünü değerlendirdi.

Shakthar Donetsk karşısında izlediği Arjantinli yeni 10 numara için övgüler yağdıran Süper Solak, "Çok beğendim, müthiş bir yetenek. Genç olması en büyük avantajı. Tribünleri ayağa kaldırır. Teknik kapasitesi çok yüksek, çabuk, iyi bir pasör. Benim yerimi fazlasıyla doldurur. Shakthar Donetsk maçını baz almamak gerekir" diye konuştu.

Beşiktaş'ı takım olarak da çok beğendiğini söyleyen Sergen, "Genç ve diri bir ekip. Tek eksiklikleri uyum. Bunu giderdikleri anda, bu kadrosuyla yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayıdır" yorumunu yaptı.

Akın'a uyarı

Sergen Yalçın, geldiği günden bu yana bir türlü istikrarı yakalayamayan İbrahim Akın'la ilgili olarak ise şunları söyledi: "O da, biz de, iyi bir kumaş olduğunu biliyoruz. Onun gibi bir yeteneğin yedekte oturması tamamen kendi hatasıdır. Çok çalışması şart. Bunu başardığı anda on bir şansını rahatlıkla yakalar. Yeter ki çalışsın."

Sahalara veda eden Tayfur Havutçu ise, bu maçtaki 2-1'lik yenilginin ölçü olmayacağını söyleyerek, "Yeni bir takım, bu yüzden biraz sabır gösterilmesi şart. Her geçen gün Beşiktaş'ın lehine işliyor. Delgado takımı sırtlayabilecek bir oyuncu. İyi toplar atıyor, final pasları mükemmel" dedi.

MARATON...
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline