Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2006, 12:17   #1
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Klebersondan iddialı açıklamalar ...

Klebersondan iddialı açıklamalar

Beşiktaş’ın Berezilyalı futbolcusu Keberson, Tayfur Havutçu’nun jübilesinde Shakhtar Donetsk’e 2-1 yenilmelerine rağmen takım arkadaşlarına tam not verdi.

Click the image to open in full size.

Brezilyalı futbolcu, "Shakhtar maçında yenilmemize rağmen takım olarak iyi mücadele etik ve oyun disiplininden kopmadık" dedi. "Bundan önce oynadığımız iki hazırlık maçına bakılırsa her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" diyen Kleberson sözlerini şöyle sürdürdü: "Tuğlaları üst üste koyuyoruz. Hazırlık maçlarında galip gelip havaya girmektense yenilip eksiklerimizi görmek daha faydalı. Biz oynadığımız maçlarda artılarımızı ve eksilerimizi gördük. Lige kalan sürede ise bu eksilerimizi gidereceğiz".

KUPAYI ALMADIK MI?

Kleberson Beşiktaş'ı eleştirmek için henüz erken olduğunu söyleyerek, "Unutmamalı ki bu takıma yeni katılan arkadaşların çoğu genç ama hepsi milli olmuş ve yetenekli futbolcular. Bu arkadaşlara zaman tanımak lazım. Biz takım olarak sezonun ilk haftasında hazır olacağız. Gerçek gücümüz ise Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçında ortaya çıkacak. Bizi Galatasaray maçından sonra eleştirin" dedi. Geçtiğimiz sezon kendisi başta olmak üzere takım olarak bekleneni veremediklerini anlatan Kleberson, sözlerini "Ama yine de Türkiye Kupası'nı aldık ve UEFA'ya kaldık" diye tamamladı.

KARTAL HABER
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline