Alıntı:
itake´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar sizce gerklimi yıldız? eğer gerekliyse neden? kişisel fikrim böyle olmadığıdır. ben takım olarak bir oynayabilen bir beşiktaş görmek istiyorum bana zevk versin yeter şampiyon olmuş olmamış değil sorunum biz beşiktaşız bugün olmaz yarın oluruz nede olsa bu sadece bir oyun ve ben her maçta bana zevk veren bir takım istiyorum size nasıl anlatayım 100 yılımızda gençlerbirliği ile yaptığımız maçı hatırlayan varsa anlar ne söylemek istediğimi. 4-3 yenilmiştik ama benim unutamadığım maçlardan biridir. |
Ben yıldız olması gerektıgını dusunen bırıyım ama senın gorusunede saygı duyarım sonucta yıldızsız savasan sadece askerlerden kurulu bı takımla basarı gelecekse onada eyvallah. hıc bır ıtırazım yok ama gonlumden gecen son yabancının yıldız bı ısım olmasıdır yanı yıldız kavramını acarsak hakıkaten bızlerı heyecanlandıracak ve takım oyununu bozmadan takıma cok seyler katacak bır oyuncu tıplemesı. neyse bu gorusler kısıden kısıye degısır gercı bazı arkadaslar bu tıp ısteklerı takımı baltalamak seklınde anlayıp haddını asan konusmalar yapsada bız besıktaslının besıktaslıyla uslubunu bozmadan tartısmasını ve ısı hakerete vardırmaması gerektıgıne ınananlardanız.
Sadece yazında katılmadıgım bı konu var oda bu sene sampıyon olmazsak daha sonra oluruz demıssın.
Ben artık sampıyon olmamızı suan dunyadakı herseyden daha cok ıstıyorum ve besıktaslı olarak bu sene olmazsa seneye olur gıbı bı dusunceye sahıp olmam mumkun dııl.
Sevgılı arkadasım bız hersene sampıyon olmalıyız hersene kartallar gıbı tum ezıklerı parcalamayız.