Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 19:04   #8
volkan-saygın

volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlker Ateş yazmış ama boş ama bomboş yazmış.
1-Kayseri'nın,ahım şahım oynamadığını ve golü maç içinde bulduğu tek şansla attığını yazacaksın sonrada Beşiktaşın mağlubiyeti hakettiğini yazacaksın..Bu kadar aptalca bir tez olurmu..
Maç içinde iyi oynamayıp,gol şansa atan takım galibiyeti,karşısındaki takım da mağlubiyeti hak etmez...
2-Gol Sivok un sayesinde gelmedi çünkü söylediğiniz gibi topun kapıldığı yer kaleye yakın değil en az 40 metre idi ve kapıldıktan sonra en az 30 sn oynandı ki futbolda pozizyon değişimi ve tedbir almak için uzun bir süre..Ayrıca golün olduğu an kişisel değil pozizyon hatası yapıldı..Serdar'ın gecikmesi tamamen tecrübesizliği ile alakalıdır..
3- Falancanın girişi,filancanın çıkışı teknik adamlık faciasıdır demekle o teknik adamla uzun yıllara dayanan bi fikri çatışmanız olduğunu göstermektedir..ki nedenini benim gibi uzun süredir futbolla ilgilenenler çok iyi bilmektedir sayın Ateş.Ayrıca maçı dikkatli seyretmiş olsa idiniz Tello nun yorgunluktan ölü topları kullanamaz hale geldiğini görürdünüz.
Goldeki hata yapılmayıp,bir çok maçta olduğu gibi araya bir gol sıkışsa idi ne olacktı Sn.Ateş.Ben söyleyeim; bu iğrençliklerinizi ilk mağlubiyete saklayacaktınız..Siz ve sizin gibi yumuşak (her yöne eğilen) ,ve hayatının hiçbir döneminde o 60-110 luk sahaya adım atmamış kalemler yazdığınız populist yazılarla; insanları galeyana getirip tiraj peşinde koşan ve futbolumuzu FB-GS dan ibaret hale getiren patronlarınıza hizmet etmektesiniz..
Yaptığı radyo programında ,Beşiktaş ın hakkını neden savunmuyorsun diyen taraftarlara "ben Beşiktaşlı falan değilim" diyen birinden beşiktaş için olumlu birşey yazmasını beklemiyorum ama provakotorluk yapmasını da hazmedemiyorum doğrsu..
Her harfine katılıyorum.

Mustafa denizli' nin Beşiktaşa getirdiği hava herkes tarafından görülmüştür. Ve hemen ilk fırsatta karalama kampanyası yapmaya hazır kalemşörler , Karetta abinin belirttiği gibi futbol topunu yolda görse karpuz zannedecek olan bu zevatlar hocaya olan maziden kalma kinlerini bnoşaltmak için harekete geçmişlerdir.

Beşiktaşın mağlubityetindeki ve 3 haftadır bir türlü istenen oyunu sergileyememesindeki ana neden, Mustafa Denizli'nin sisteminde kilit görevd yer alan oyuncuların formsuz değil çok çok formsuz veya o bölge için yeterli olmamamalırdır.
Holosko , Bobo , Delgado ,Serdar Kurtuluş ve İbrahim Üzülmez ya çok formuszlar yada yetersizler.
ilk 11 inden 5 oyuncusu bu kadar formsuz bir takımı da , Alex Ferguson çalıştırsa , Morinho'da yardımcısı olsa yine de adam edemez.