Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 19:26   #9
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her harfine katılıyorum.

Mustafa denizli' nin Beşiktaşa getirdiği hava herkes tarafından görülmüştür. Ve hemen ilk fırsatta karalama kampanyası yapmaya hazır kalemşörler , Karetta abinin belirttiği gibi futbol topunu yolda görse karpuz zannedecek olan bu zevatlar hocaya olan maziden kalma kinlerini bnoşaltmak için harekete geçmişlerdir.

Beşiktaşın mağlubityetindeki ve 3 haftadır bir türlü istenen oyunu sergileyememesindeki ana neden, Mustafa Denizli'nin sisteminde kilit görevd yer alan oyuncuların formsuz değil çok çok formsuz veya o bölge için yeterli olmamamalırdır.
Holosko , Bobo , Delgado ,Serdar Kurtuluş ve İbrahim Üzülmez ya çok formuszlar yada yetersizler.
ilk 11 inden 5 oyuncusu bu kadar formsuz bir takımı da , Alex Ferguson çalıştırsa , Morinho'da yardımcısı olsa yine de adam edemez.
Kilit oyuncuların formsuz olduğuna katılıyorum,sebebi çok basit sevgili Volkan.
Bu takım sezonu açalı 3 aydan fazla oldu..yani Ertuğrul un lige iyi başlamak adına futbolcuları erken forma sokması hem kendi başını yedi hem de takımın kilit oyuncularının formdan düşmsine yol açtı.Ama hiç merak etmeyin,Fizyoterapistimiz Stefano ,gerçekten işinin sihirbazıdır. Takımı şu anda ,formula tabiri ile "pitt-stop" yapmış kabul edin.Stefano onları en geç 2 hafta içinde yapacağı rejenerasyon idmanları ve küçük yüklemelerle sezon başındaki forma getirir.Ben hiçbirinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum..Allah aşkına Topuzu da gördük ..maç boyunca saklandı durdu.Yanlış yere attığı bir top defansın yerleşim hatasından dolay gol oldu.Ben hocamıza da kadromuza da güveniyorum..Bozguncularaprim vermeyelim..Topuz iyi adam olabilir ama asla o paranın adamı değil..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla