Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 14:40   #12
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi sen endüstriyel futbolu savunuyorsun ama en basit kuralına karşı cıkıyorsun. Endüstriyel futbol müşterisi karsılık ister. 3 maç kötü oynarsa beğenmez gönderilsin yeni oyuncak alınsın ister.Günümüz anlayışı senin tabirinle eski sol zihniyetten,vefa onur duygusallık gibi erdemlerden uzak ve acımasız olduğu için Delgadoya şimdi nasıl sabretsin senin övdüğün endüstriyel futbol seyircisi...Değişim senin düşündüğün gibi sadece ekonomik anlamda değil taraftarı müştteriye cevirme anlamında da derinden gerceklesir.Lig tv aldım bilet aldım forma aldım bilumum ne kadar esya varsa aldım simdi sıra delgado da yoksa defolsun gitsinben anlamam redejenerasyon idmanı yapıyor onu mu yapıyor bunumu yapıyor bilmem.Sahaya bakarım.MODERN ÇAĞDAŞ ANLAYIŞ BUNU GEREKTİRİOR madem e.f'yi savunuyorsun ozman senin düşüncende bu doğrultuda olmalı.
Söylediğim hiçbir şeyi anlamamışsın,anlamayacaksın da,ben onu bunu bilmem ,ondan anlamam,bundan anlamam ben sahaya bakarım diyen biriyle benim konuşacak birşeyim yok,olamazda..Sen kendi uslup ve seviyendekilerle konuş ve tartış aslanım...lütfen zahmet edip cevap falan yazma bana...