Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 17:20   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Hakeme Sarı Kart Gösterdi, Kırmızıdan Atıldı

Click the image to open in full size.

Hakeme Sarı Kart Gösterdi, Kırmızıdan Atıldı

Dün gece oynanan Botafogo-Estudiantes maçında Botafogolu Andre Luis sarıyı görünce, önce hakemden kartı kaptı, ardından hakeme gösterdi. Hakeme kartı geri uzatan A.Luis, direkt kırmızıdan atıldı.
Güney Amerika'nın kulüpler bazında Libertadores'ten sonra en önemli turnuvası olan Copa Sudamericana'da dün gece ilginç bir olay yaşandı.

Yarı finale çıkmak için karşı karşıya gelen Botafogo (BRE) - Estudiantes (ARJ) takımları, çeyrek final rövanş maçında 2-2 berabere kaldı.
Click the image to open in full size.
İlk maçı kendi sahasında 2-0 kazanan Estudiantes, yarı finale yükselen taraf olurken, Botafogo maçın son 20 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

69.dakikada Botafogolu defans oyuncusu Andre Luis gördüğü sarı karttan sonra çılgına dönünce, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Önce kartı hakemden kapan Andre Luis, hakeme elindeki kartı sinirli bir şekilde göstermeye başladı. Sonunda kartı, hakeme uzatan Andre Luis, hakem tarafından direk kırmızı kartla oyundan atıldı.

Copa Sudamericana'da 6 yıldır Brezilya takımları şampiyon olamıyordu. Son yıllarda bu turnuvada Arjantin takımlarının başarısı göze çarpıyordu.

Medyaspor

RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla