Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 13:08   #3
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
halilsagir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben stad yenilensin diye birşey sölemedim nereden çıkartıyorsun 'alamazsak kombineyi vazgeçeriz o mana söylüyorum diğer türlü anlaşıldıysa özür dileriz' 'o stadı kimse yıkamıyor sebebini biliyorsundur 2.derece tarihi eser anıtlar kurulu kararıdır' bunun tartışması dahi olmaz karar ortada
ben değerlerimizi koruyarak daha fazla maddi kaynağımız olsun diyorum 4.kez yazıyorum sen ne anlamışsın değerlerden kurtulalıma getirmişsin ben diyorum ki buu olanaklardan max. kar sağlayalım sen diyorsun kapitalizm çöktü dünya da kriz var olayı al buraya taşı bu krizde 3 tane petrol şirketi tarihleri boyunca en büyük karlarını elde ettiler demirören furyayı 17-25 dolar metrekeare fiyatına versin yüklenici firmaya firmada 35-80 dolar arası kiralasın buna da kimsenin sesi çıkmıyor
altyapıya önem veriler , klubun maddi gelirleri artar , ürünler çeşitliliği arttırılır vs. (istanbul dışındaki arkadaşlarım yeni formayı bulamıyor bana sipariş veriyor)
en basitinden arsenal in yaptıklarına bakarsın.....
kaça verecekler onu stadın en güzel yeri kapalı

nese konu çok farklı boyutlara gidiyor yazı için herkesten özür dileriz , herkesin fikrine de saygı gösteriyoruz
iiii de olsa kötü olsa birbirimizi anlamasakta kırıcı olmamaya dikkat ettik, herkes beşiktaşın iii olmasına adına bir şeyler söyledi teşekkür ediyoruz.
Çok güzel örnek vermişşin Bak sana Arsenal üzerinden bir örnek verecğim.Arsenal kulubünün maçlarına gitmek için öncelikle belirli bir kart sahibi olman lazım. Kartlarıda belirli sınıflara ayırmışlar.Altın gümüş ve bronz diye tabii bunlar kombine kartların dışındaki kartlar ve ücretleride oldukça yüksek düzeyde.Mesela "atıyorum "maça 4gün kala altın kart sahiplerine öncelik tanınır 3gün kala gümüş 2 gün kala broz ve maç günü eğer bilet kaldıysa normal dar gelirli Arsenal taraftarına kapılar açılır.Onlara da tabii en kötü bölgenin en kötü koltukları ayrılır. Hatta bu haftaki manu maçına kombine biletlilerin dışında sadece altın kart sahipleri alınacak diye biliyorum ben.Yani bir nev'i paralı taraftar önceliklidir ve iyidir ama dar gelirli yoksul ama takımı kanıksamış,onunla yaşayan birilerinin tabiriyle "bilince erişememiş taraftar" dışlanır.Ancak bu bakış açısı sağlıklı mıdır tartışılır.Ayrıca belirtmem gerekir ki Arsenal'in bizim tatlı su E.F'cileri gibi Taraftarıda yoktur.Son yıllarda A. Wenger olan sabır taşmaya başlamıştır.Takımı kreşe cevirmesi ve büyük yıldızlara karşı olan komplexleri "bilinçli" denilen Arsenal taraftarını bile çileden cıkarmıştır.Özellikle Londra medyası Wenger'i yerden yere vurmaktadır.Ben yıl sonundan başlamak üzere 1 yıllığına orada olacağım gözlemlerimi aktarmaya devam edeceğim bakalım teknik patronun akıbeti ne olacak...

Konu burki8686 tarafından (07-11-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla