Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 14:30   #15
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sağol Londra ingiltereye gittiğimde gezeceğim ilk yerlerden biri ancak ben kuzey ingilterede olacağım.Uçağımda manchestera inecek malesefAncak ayda en az bir kez londraya gideceğim ayrıca malum sosyal demokrat duruşumuzdan dolayı liverpoola da gitmek lazım ama benim için londra bir başka.Her ne kadar ben E.F'ye mesafeli dursamda sıkı bir Chelsea taraftarıyım ee bizde insanız çelişkilerimiz olacak elbet zaten anca carling cup maçlarına bilet bulabiliyorum(o yüzden lanet olsun E.F'ye
şampiyonlar ligi 04-05 chelsea 4-2 barcelona stampford bridge in %90nı kombine ile satılmış çıkan maç bileti : 80 pound uzaydan izliyoruz sahayı üst kat kale arkası sağ üst köşe başımız tavanla istişare halinde sahada ne oluyor anlaması güç bir durumdayız böle bir şansın olacaktır ama kullanmanı tavsiye etmem bizde sosyal demokrat olduğumuz için west ham ' ı destekliyorduk 7-8 maçına gitmiştim
I'm dreaming dreams,I'm scheming schemes,I'm building castles high.
They're born anew,Their days are few,Just like a sweet butterfly.
And as the daylight is dawning,They come again in the morning.
I'm forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,
They fly so high,Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.

[size=2]United...United...United... bunu da gitmeden yazayım dedim bizim foruma bunu yazacağım aklıma gelmezdi , çünkü onlar zengin olan arsenal,chelsea ve tottenham olduğu ortamda U.K.nin en ateşli holiganlarıydı, beşiktaşlı yapmıştım bazılarını bazılarının bizi west hamlı yaptığı gibi taraftar diyince londra'da 1 numaradır,
hatta şölye bi laf vardir
arsenal; iyi futbol
rezalet taraftar
tottenham; berbat futbol
berbat taraftar
west ham united; orta futbol
1 numara taraftar ingilterede , dünyada tabiki BEŞİKTAŞ

Konu halilsagir tarafından (07-11-2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir..
halilsagir Ofline   Alıntı ile Cevapla