Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 15:06   #17
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazayım bunu bi yere hava olsunBu arada sizin dönemde var mıydı bilmiorum ama şimdi bi loyalty puan şaçmalığı var.Mesela bak arsenal maçı için çıkan ifade şu;
Tickets will be sold to members with 15 or more loyalty points at one ticket per member. We only have restricted view tickets remaining.
15 puanın varsa giriyorsun yoksa havanı alırsın.Hayır öyle güzel maçlarda artık kale arkasında tavanla bütünleşmekte hayal oldu artıkKulübe ne kadar kazandırsıysan o kadar taraftarsınNapalım bizde,aynen sen gibi gideceğim man city maçlarına zaten o bölgeye cok yakınım.Artık bizim BJK maçlarınıda wenus diye bir yer var man'da arkasında ki Türk cafelerinde izlerim die düşünüorum.
belli ki bizim gibi ideallerin adına oraya gidiyorsun ve ingilizcende var eğer bizim gibi maddi olanaklar bir yere kadar ise pub ta çalışmanı tavsiye ederim özellikle fanatiklerin geldiği yerlerde ya da club ta slung (halkın kendi arasında kullandığı dil bizim gibi) öğrenirsin futbol sevgisinin ve taraftarlığın nasıl bi şey olduğunu daha da iiii anlarsın (bizim forumumuzda bulunan popülist ve sabırsız taraftarlar aklına gelir) e.f. yi kendi normlarına göre değerlendiren ve hiçbir zaman geleneklerini değerlerini bırakmayan insanlar göreceksin taraftar bilincinin nasıl bir şey olduğunu mağlubiyette takımı nasıl alkışladıklarını tv den deil canlı görmen sana çok şey katar kapalı altta takım mağlup iken rezil futbol oynuyorken bile stadın çoğu homurdanıp kızarken tezahürat yapan etrafındakiyle o halde bile iiii şeyler olabileceğine inandığı için tartışan gerçekten sevinmek için sevinmedik mantığını anlamış alkışlayan birii ni( sarışın 1.90) görürürsen çoğu insan a göre avel derler bu hareketlere benimdir e.f. yi yinede iyi yönlerini alarak bize tasarlayacağımızı düşünüyorum fulham'ı tutan(ayrı sempatim vardı renginden dolayı) 65-70 yaşlarında bir çift görürdüm fulhamın her maçına giderken evimizin önünden gecerlerdi boyunlarında atkı elde baston bir gün bir şey oldu adama sorma fırsatı buldum adam 45 yıldır el ele biz bu caddeden maçlarını gidiyoruz dedi. e.f. 'den önce e.f. den sonra böyle olabilecek potansiyelimiz var neden kinetiğe dönüştürmeyelim