Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı
Tabi tabi patlama yap sen artık.. Kocaeli maçı tam da patlama yapacağın maç.. 3 yıldır bu anı bekliyoruz.. Çok heyacanlandık gerçekten.. Sezon başından bu yana tamı tamına 2 puan toplayan böyle bir rakibe karşı senin patlama yapmana çok ihtiyacımız olacak..
Beşiktaşa gelen futbolcular nedense giderken hep taraftardan şikayet ederler.. Bana Türkiyede 3 sezonu Delgado gibi geçirip hala taraftarının en ufak tepki göstermediği bir takım gösterebilir misinz? Biz bu kadar sabırlı olmamıza rağmen hala gidenler kendi futbollarına bakmayıp bizi eleştirdiler..
Futbolda istatistiklere çok önem vermem ama sahada görüneni göstermek adına birkaç rakam vermek istiyorum.. Rakibimizin malum 10 numarası 4 sezon forma giydiği takımında ligde 130 maçta 77 gol ve bir okadar da asist yaparken bizim delgado 63 maçta sadece 15 gol atmış.. Bu süre zarfında rakibimiz 2 şampiyonluk, bir son saniyede kaçan şampiyonluk ve bir de ikincilik elde etmiş.. sürekli şampiyonlar liginde oynamış.. birinde çeyrek finale çıkmış.. biz ise ikincilikten öteye geçememişiz şampiyonlar liginde geçen sezon ne yaptığımız ortada, uefa kupasında da hiç bir üst tura çıkamamışız.. Futbol tabiki takım oyunu bir kişiyle olmaz.. Ama bir tarafta takımın en önemli oyunucusunun kendi takımına yaptığı katkı bizim tarafta ise yapamadığı katkı.. Bunun dışında ayağında top tutamama, rakibi geçememe, doğru pas verememe, duran top yetersizliği gibi kavramları hiç saymıyorum.. Delgado'da malasef bunların hepsi bol miktarda var.. Geldiğinin 3. haftasında beri söylüyorum.. Sinan Engin ve bazı yöneticiler şöyle demişlerdi onun için Delgado, Sergenin iki ayaklısı diye.. Ben de hep şöyle dedim Delgado, Sergen'in SAĞ ayağındaki kramponun çivisi bile değil.. Biz Sergenin o çiviyle bile neler yapabildiğini görmüşken Delgadoyu beğenmemiz söz konusu olamaz.. |
Ağzına sağlık dostum, çok güzel yorumlamışsın, virgulune kadar katılıyorum.