Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 16:12   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartalımız hedefe kilitlendi

Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Beşiktaşımız ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yöntecek.

GÖZLER BOBO'NUN ÜZERİNDE OLACAK
Son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle göz dolduran Tello'nun performansı umut verirken, bugünkü maçta gözler Brezilyalı oyuncu Bobo'nun üzerinde olacak.
Siyah-beyazlı formayla şu ana dek resmi maçlarda 49 gol atan Bobo, son 7 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. En son golünü ligin 4. haftasında Gaziantepspor karşısında kaydeden genç oyuncu, bu karşılaşmadan sonra takımının yaptığı 7 karşılaşmada 6 kez forma şansı yakalarken, gole ulaşamadı. Bobo, teknik direktörümüz Denizli'nin forma vermesi halinde Kocaelispor karşısında gol atıp hem 50. golüne ulaşmaya, hem de son karşılaşmalardaki şansızlığını kırmaya çalışacak.
Sakat oyuncusu olmayan Beşiktaşımızda, Nobre, Sivok ve Serdar Özkan, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Nobre, Sivok ve Serdar Özkan, bugünki mücadelede forma giyip sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapotocny
Sivok
Serdar Kurtuluş
Cisse
İbrahim Üzülmez
Delgado
Holosko
Tello
Nobre
KOCAELİSPOR
Serdar Kulbilge
Musa Büyük
Tolga
Ufuk
Volkan
Bülent Bölükbaşı
Semavi
Kemal
Serdar Topraktepe
Taner
Ahmet Dursun (Serhat Akın)
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla