Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2008, 00:43   #4
astute
A S T U T E

astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Offf offf...Hep aynı şeyler, kanatları iyi kullanan bir takım karşısında 5'lik olurmuşmuşuz...Söyleyin şu takımı da bilelim yahu, isim verin biraz da...Kimmiş bu takım???Bugün Kocaeli'ne yenilseydik olay olurdu ama dimi, 5-2 yenmişiz, goller süper, gelin de tebrik edin yahu, golü düşünen, hücumu benimseyen bu sistemi övün bi kere de...İnönü'de tek forvetle çıkıyorduk maçlara, ben de diyordumki İnönü'de maçlara tek forvet çıkmak korkaklıktır...Denizli ise bunun tam tersini yapıyor, tam istediğim gibi oynatıyor, iddia ediyorum bizi İnönü'de yenebilecek takım yok, 2 yesek 4 atarız, tabii Bobo, Holo, Nobre, Delgado, Tello gibi isimler aynı günde kötü bi performans sergilerse o başka...Haftaya Bursa'ya puan kaybedebiliriz dedim, bunda anormal olan bir eşy yok, kaybedebiliriz, ama kazanma ihtimalimiz çok daha yüksek tabii...Gs Bursa'da yeniliyor bir şey yok, biz yenilirsek olay oluyor öyle mi, yaf bırakın Allahaşkına hep aynı lafları söylemeyi...

tebrik edin diyosun ama tebrik etek bişey yok rakip kocaeli bi ts fb veya gs yenmedik bu rakipler karşısında 2-0 dan 5-2 yapsakk tmm tebrik edelim ama kocaeli karşısında da yapalım yaa adamlar ellerinden gelenin fazlasını zaten yaptılar onların kapasitesi bu kadar zaten ve o kapasiteyle 2 tane attılar tebrik edilcek takım bence kocaeli inönüde 2 tane gol attılar bize helal olsun