Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2008, 03:01   #4
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı diye konuşmak yersiz. Bu takım bugün hak ederek, 5 golle kazandı alkışlamak gerekir. Bazı arkadaşlar halen Ertuğrul Sağlam dönemi ile kıyaslama derdinde Denizli'nin takımı Kocaeli'den 2 gol yedi, Ertuğrul Sağlam'ın takımı Antalya'dan iki gol yedi, neyi kıyaslayalım attığımız golleri mi? Beşiktaş galip geliyor kişiler değil, artık ayrımcılık yapma yerine biraz daha mantıklı şeyler yazmaya özen gösterelim taraftar olarak bence..
ya ek olarak fenerde 2 tane yedi bu takımdan. gesede gol yedi.abartmayın 2 gol yememizi.kayseri ve sivas maçlarında da doru düzgün pozisyon wermedik. birazda olayları o maça özel değerlendirin. Hoca riskli oynatıp böle maçlarda yersem yiyim diyo. Ben çok gol atacam diyo. Kayseride de daha kapalı oynadık. 3lü değilde 5li gibi. derbilerde filan da böle olcak bence. Herkes takılmış zor maç yenemioruz diye. insaf yani hoca daha 4 maça çıktı. Ben ertuğrulu beğenirdim ama zor maçları yenememe ertuğrul zamanındaydı. Bence şu an zor maçları yenemioruz gibi yakıştırma çok yanlış ve erken.

Bikaç da oyuncular hakkında yorum yapmak istiorum. Ekremi beğendim, sol yada sağ şu kadroda şu sistemde banko oynar.

Bir de delgadoya bi parantez. Bence kim ne derse desin bence bugün çok ii oynadı. 2. yarı bi on 15 dakika oyundan düştü, top kaybetti ama sora o süper golle de maçı kazandırdı. bu adam bugün bi gol 2 asist yaptı (gerçi biri pek sayılmaz. ligde 4 golü war, 4-5 tane de tahminimce asisti war. Top kaybediyo ewt ama biraz dikkat edin alıyo weriyo, ara pası atıyo, orta yapıyo ve gol atıyo. Ben de bazen soğuyorum ama totalde aslında faydalı. EEr bugünde kötü diosak bence bize riquelme gelse beğenmeyiz biz.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla