Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Ben Sivas maçına gitmiştim, ama bu maçı kaçırdım, oyunu ve skoru gördükten sonra da kaçırdığıma bayağı bi üzüldüm açıkçası...Neyse, Allahaşkına Ertuğlul Sağlam döneminde İnönü'de maçlar kazanıyorduk tabiiki ama bu kadar zevkli, bu kadar tempolu maçlar izleyebiliyor muyduk?Ben İnönü'de oynadığımız 2 maçtanda çok zevk aldım, bu kadar tempolu, bu kadar hücumu düşünen bir takımı en son ne zaman görmüştüm hatırlayamıyorum...Maç 4-2'yken bile Denizli çıkın, çıkın, 5'i atın diye bağırabiliyorsa fazla söze gerek yok sanırım... Bende Ertuğlul'cuydum, gitmemesini isteyenlerdendim, ama aradaki farkıda görmezden gelemeyizki...Ertuğlul Sağlam'lan Denizli'nin futbol anlayışları çok farklı, birinde İnönü'de maçlara tek forvetlen çıkarken ! diğerinde 2 forvet artı 2 hücum oyuncusuylan çıkıyoruz...Eee yanii, burdan bile belli anlayışları... |
Geçen sene Holosko geldikten sonra..3 forvetimiz de oynayabilecek durumdayken ben hiç tek forvetle oynadığımızı hatırlamıyorum..Kaldı ki İnönü'de değil, deplasmanda da tek forvet oynamıyoduk.. İçerdeki derbilerde bile çift forvet oynadık.. Normal maçlarda da Holosko- Bobo- Nobre- Delgado-Tello nun aynı anda 11 de olduğunu bilirim..Antep maçı buna örnek mesela..1-0 dan 3-1 mi bitmişti? Kasımpaşa da aynı 2-0 dan 4-2 bitmişti..
Bu maçı kaçırdığına üzülmen doğal..Güzel bir maç oldu..Ama Ligin en zayıf takımı..Sen içerde 2-0 geriye düşüyorsan istediğin kadar at sonra..Bunun bi açıklaması olamaz..5 gol attık..3-4 tane de kaçırdık..Hepsi bu..Zaten geçen seneki bu tür maçlarda da aynı şeyler oluyordu..Denizli bu takımın sadece taktiğini değiştirdi..Oyuncular üstünde hiç bir olumlu etkisi olmadı diye düşünüyorum ben..Zira Delgado o geldikten sonra iyice düşüşe geçti..
Bi alt yorumunda da Bursa'da puan kaybı doğal demişsin..

Ben sadece Kayseri ve Sivasdan korkuyosunuz sanıyordum büyüklerden hariç.. Her deplasman öncesi buna bi yenisi eklencek gibi..

Ben de Bursayı yeneceğiz diyemiyorum açıkcası..Kalburüstü her takım için de aynı şey geçerli..Şampiyon olsak dahi bu tür maçları kazanamıyorsak; her zorlu deplasman için puan kaybı normaldir diyosak ne anlamı kalıyor büyük olmanın..? Ki Bursa deplasmanında galibiyet gelmez se daha birçok deplasmanda gelmez diyorum ben..