Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım kusura bakma ama harbiden çok saçmalamışsın.Sen türkiye ligini ne ligi zannediyorsun ya.100. yıldaki beşiktaş hariç şampiyon olan takımlar ne kadar iyydi.Bizim bu durumumuzdan ne farkları vardı.Söylermisin bana.Şu an bizden iyi gördüğün fb 4 snedir sadece alex le war olmadımı.Takım oyunları çok mu iyiydi.Diyosun maçları kazanamadıktan snra şampiyon olmanın ne anlamı var.Bir lig te en iyisi olan şampiyon olur.Sen galiba bütün dünya liglerinde beşiktaşın şampiyon olmasını istiyorusn.SaçmalamA.Sen şampiyonluğu bulmulsun bide böyle olcaksak olmayalım diyosun.İyi o zaman böyle olucaksak olalım sen sevinme biz sevinelim... |

Aslında benm yorumumu bidaha okuyarak da kendini alt edebilirsin ama ben yardım ediim
Ben şuan FB'yi bizden iyi görmüyorum..

2-3 alt yorumda öbür mesajımın son paragrafını oku.. Adamlar sadece Alex'e bağlı diyosun da..Appiah, Marco, Semih gibi oyuncuların hangisini istemezsin..? Tuncay'ı nasıl esgeçersin? Marco hiç bişey mi katmıyordu Fener'e..Onun için mi şimdi rezaletin dibini gördüler..? Anelka, Appiah, Nobre, Luciano, Lugano.. Bunlar hiç mi bişey yapmadı?
Bizim takımımıza " çok kötü, berbat, felaket vs.. " gibi yorumlar mı yaptım ben mi hatırlamıyorum? Ne diosun valla çözebilmiş değilim ?
" Maçları kazanamadıktan sonra ne anlamı var şampiyonluğun? ".. Tam olarak böyle birşey söylemedim ama sen öyle diyosan hadi onu da açıkliim sana
Bir takım şampiyon olurken 34/34 yapacak değildir tabiki..Nitekm biz de puan kaybediyoruz..Ama her dişli takıma kaybetmeyi normalden saymamalı bir takım..Bu bir takım " büyük bir takım" ise hiç saymamalı zaten..Ben zaten iyiyiz diyorum..Umarım rakiplerimiz böyle gider diyorum..Şampiyon olursak sevinmem demiyorum..Senin aklına , anlama kabiliyetine diyecek bişey de bulamıyorm doğrusu

Yazıları üstün körü okuyorsunuz..Gelip bir heyecanla karalıyosunuz karşınızdakini..
Şampiyon oluruz dedim ben..Ama her dişili rakibe kaybedebeceksek, her deplasmandan umutsuzsak bu işten ne kadar zevk alırsın sen?
Biz de 1903 Delisiyiz ama körükörüne bir delilik değil bu..Sadece gerçekleri konuşuyorum..BJK çok kötü mü dedim?..Şampiyon olamaz bu takım mı? Sadece hemen havaya girilmemeli, aham şaham birşey yok ortalıkta diyorum.. Ha sen aksini söylüyorsan..Kocaeliye 5 attık varmı daha iyisi diyorsan..Orası ayrı..Bambaşka..
Ama biraz da saygı gerek.. Bazı yorumlara katılmayabilirsin..Ama bunu şurda bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde dillendirirsen daha iyi olur..Zira ne GSliden ne FB liden bir farkın, farkımız olmaz..