Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2006, 16:20   #41
D.AMOKACHİ
 
D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Oyle bir takim olmasi zaten mumkun degil artik. O donemde sahaya cogu macta kaleci dahil 9 defansif futbolcu ile cikiyorduk, ayrica defans oyuncularimiz cok tecrubeliydi, yani defans inanilmaz gomuluyordu, ama bir sekilde iyi de top cikartiyorduk ve defansimiz cok sogukkanli davraniyordu. Lucescu'nun sansi o donemde Tumer-Ilhan gibi iyi anlasan bir ikilinin ve Sergen, Pancu, A.Hassan gibi tek basina gol yaratabilecek adamin olmasiydi. Genelde goller zaten frikikten, duran toptan, uzaktan suttan vs. geliyordu, takim olarak cok da iyi hucum edemiyorduk.

Simdi kadro cok degisti, o forvetteki yetenekli oyuncular kayboldu, daha cok takim oyunu oynandiginda etkili olabilecek adam var simdi. Defans ise eskisi kadar tecrubeli degil, guvenemedigimiz bir defans var.

Simdi bir oyuncu alsan yine defans toparlanmaz, cunku defans takim olarak yapilir, tek basina defans yapilmaz. Bu takimin yapabilecegi tek sey cok hucuma donuk oynamasi ve surekli gol aramasi ve rakibi erken faullerle durdurmasi. Cunku defansimiz cok kolay geciliyor, ileride top tutup gol icin oynamamiz lazim ve bunun icin extra bir yabanci kaliteli ofansif oyuncu sart.
Kardes sen degılmıydın bu takıma laf attırmayan ve bız extra bı yabancı lazım buyuk bı futbolcu lazım dıyınce sıddetle ıtıraz eden ve bızı fenerli olmakla bıle suclamaya kalkan.
Şimdi kendin diyosun bu tarz bi adamın lazım oldugunu heralde sende anladın takımın ofansıf yonde etkısız kalacagını suankı kadro ıtıbariyle yada sende febeli oldun

Neyse saka bi yana hakikaten ofansif yonu cok kuvvetli bi adam lazım bizi ucuracak bi adam. Yada fahri burak delgado ve kleberson sezon boyu cok ıyı performans gosterecek ve butakımı sırtlayacak cunku takımı ataga kaldıracak ve oyunu rakip sahaya yıkabilecek oyuncularımız bunlar.
D.AMOKACHİ Ofline