Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2008, 17:36   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa'dan tehdit gibi açıklama

Haber
Bursa'dan tehdit gibi açıklama
Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Beşiktaş karşılaşmasında taraftar gelmemesi yönünde bir karar beklediklerini ifade etti
Click the image to open in full size.

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Ankaragücü deplasmanından aldıkları bir puanın kötü bir sonuç olmadığını belirterek, "Hocamızın yeni görev almasıyla oyun düzeni içinde herkesin görevini yaptığına inanıyoruz. Önümüzdeki haftalarda yeni teknik ekibiyle Bursaspor'un çıkış yakalayacağını düşünüyorum" dedi.

Güvenç Kurtar'ın takımı çalıştırması ve eksiklerin çokluğu ile birlikte gençlere de forma şansının ortaya çıktığını anlatan Çavuşoğlu, "Genç arkadaşlarımızın bundan sonra ilk 11'e girenler kadar forma şansının olduğunu düşünüyorum. Sakatlar her takımda olabilir. Bunlar bizim için mazeret kabul edilmemeli. Sakatların yerine Bursaspor kadrosunda forma giyecek kalitede genç oyuncular var. Leandro önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek. Ersel Uzgur, kendisini Brezilya'da birkaç doktora götürdü. Tedavisi sürüyor. İlk yarıdaki maçlara yetişeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Çavuşoğlu, Beşiktaş karşılaşmasında taraftar gelmemesi yönünde bir karar beklediklerini ifade ederek, "Biz Adana'da tarafsız bir şekilde oynarken Bursaspor taraftarını istemeyen Beşiktaş Yönetimi'nin Bursa'ya da taraftar getirmeyeceğini düşünüyorum. Beşiktaş Yönetimi, Adana'da böyle bir talepte bulunurken, hangi hakla Bursa'ya taraftar getirecek" şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın Ankaragücü ile oynanacak kupa maçında Sercan, Yusuf ve Maksim'i dinlendirmesiyle ilgili bir soruya ise, "Hocanın görüşleri tabiki önemli. Takımı o hazırlıyor. Nihayetinde kondisyonlarında bir düşüklük varsa daha zinde ve aktif olmaları için kupa maçında dinlendirip yükleme yapabilir. Bundan sonra biz taraftarlarımızdan geçmişte olduğu gibi pozitif destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız sıkıntı yok" cevabını verdi.


kaynak:kartalhaber.com
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla